Sinistere eerste foto van Johnny Depp in 'Waiting for the Barbarians'

Sinistere eerste foto van Johnny Depp in 'Waiting for the Barbarians'

Hij speelt een koloniale onderdrukker.

Ondanks alle kritiek aan het adres van Johnny Depp, zien we hem dit jaar nog in een nieuwe film, namelijk Waiting for the Barbarians. Daarin speelt Depp een koloniale onderdrukker Colonel Joll. Hieronder een eerste blik op zijn personage, via The Hollywood Reporter.

De acteur uit Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald en Murder on the Orient Express speelt een belangrijke rol in de film van regisseur Ciro Guerra, bekend van films als Pájaros de verano (2018) en El abrazo de la serpiente (2015). De film is gebaseerd op het gelijknamige boek uit 1980 van J.M. Coetzee.

Eerste foto
Hieronder zie je Depp als Colonel Joll. Naast hem staat Mark Rylance die The Magistrate speelt. De film richt zich op de magistraat en uiteraard de kolonel. De vraag is of de magistraat nog wel trouw aan de keizer is.

Bekijk de afbeelding
Naast Depp en Rylance zie je ook rollen van acteurs als Robert Pattinson en Greta Scacchi. Het drama Waiting for the Barbarians heeft nog geen officiële verschijningsdatum, maar de kans lijkt groot dat de film later dit jaar verschijnt. De opnames zijn al eventjes afgerond.

NieuwsFilm

meest populair