Mooie afbeelding 'Star Wars: The Rise of Skywalker' voorspelt lichtzwaard-duel tussen Rey en Kylo Ren

Mooie afbeelding 'Star Wars: The Rise of Skywalker' voorspelt lichtzwaard-duel tussen Rey en Kylo Ren

J.J. Abrams heeft het hopelijk voor ons in petto.

Na de afronding van de 'Infinity Saga' wordt er nu opgebouwd naar de afronding van de 'Skywalker Saga'. Eind dit jaar zet regisseur J.J. Abrams (The Force Awakens) met Star Wars: The Rise of Skywalker een punt achter het verhaal dat startte met Anakin Skywalker, de latere Darth Vader, in Episode I: The Phantom Menace uit 1999.

Ondertussen zijn we aanbeland bij het verhaal van Ben Solo (Adam Driver), de kleinzoon van Anakin, en Rey (Daisy Ridley), degene met de Force maar zonder belangrijke ouders. Sinds het lichtzwaardduel-loze Star Wars: The Last Jedi uit 2017 lijkt het erop dat we in The Rise of Skywalker wel een confrontatie krijgen te zien. Dit lijkt onderstaande concept-art te voorspellen. Het betreft de cover voor het 'art of'-boek dat rond de verschijning van de film in het schap komt te liggen.

Bekijk de afbeelding
Resistance Reborn
Ook verschijnt ook het boek 'Journey to Star Wars: The Rise of Skywalker: Resistance Reborn'. Hierin wordt een verhaal verteld tussen The Last Jedi en The Rise of Skywalker. Hierin moeten Poe Dameron, General Leia Organa, Rey en Finn het verzet opnieuw opbouwen. Beide films sluiten dus niet naadloos op elkaar aan zoals bij The Force Awakens en The Last Jedi.

Bekijk de afbeelding
The Rise of Skywalker debuteert op 18 december in de Nederlandse bioscoopzalen.



NieuwsFilm

meest populair