De bijtgrage haarballen zijn terug in eerste trailer 'Critters Attack!'

De bijtgrage haarballen zijn terug in eerste trailer 'Critters Attack!'

Onlangs verscheen er nog een tv-serie over de monstertjes.

Warner Bros. Home Entertainment heeft vandaag een trailer onthuld van Critters Attack!, een nieuwe vervolgfilm waarin actrice Dee Wallace (die de hoofdrol speelde in de allereerste film) terugkeert naar de 'campy' horror-/scifi-franchise. Ze speelt ditmaal Aunt Dee, een andere rol dan in de oorspronkelijke film uit 1986.

In de nieuwe film volgen we de 20-jarige Drea (Tashiana Washington), die met tegenzin als babysitter aan de slag gaat en moet letten op de kinderen van een docent. Wanneer Drea deze kinderen en haar broertje meeneemt voor een lange wandeling, beginnen de 'critters' opnieuw onze planeet te teisteren en eten ze alles op wat op hun weg komt. Op een gegeven moment komt de groep een vrouwelijke critter genaamd Bianca, die op de vlucht is, op het pad.

Critters Attack! mag overigens niet verward worden met Critters: A New Binge, de recent verschenen tv-serie die exclusief beschikbaar werd gesteld op streamingdienst Shudder en nogal amateuristisch van aard zou zijn.

Geen bioscoop voor de monstertjes
Critters Attack! krijgt overigens geen bioscooprelease, maar zal komende zomer direct op VOD, dvd en Blu-ray worden uitgebracht. In oktober wordt de film daarnaast door Syfy uitgezonden. De trailer kun je hieronder bekijken.



NieuwsFilm

meest populair