Video

De bijtgrage haarballen zijn terug in eerste trailer 'Critters Attack!'

Onlangs verscheen er nog een tv-serie over de monstertjes.

door Zilko Tarici om 10:23 in Video
Warner Bros. Home Entertainment heeft vandaag een trailer onthuld van Critters Attack!, een nieuwe vervolgfilm waarin actrice Dee Wallace (die de hoofdrol speelde in de allereerste film) terugkeert naar de 'campy' horror-/scifi-franchise. Ze speelt ditmaal Aunt Dee, een andere rol dan in de oorspronkelijke film uit 1986.

In de nieuwe film volgen we de 20-jarige Drea (Tashiana Washington), die met tegenzin als babysitter aan de slag gaat en moet letten op de kinderen van een docent. Wanneer Drea deze kinderen en haar broertje meeneemt voor een lange wandeling, beginnen de 'critters' opnieuw onze planeet te teisteren en eten ze alles op wat op hun weg komt. Op een gegeven moment komt de groep een vrouwelijke critter genaamd Bianca, die op de vlucht is, op het pad.

Critters Attack! mag overigens niet verward worden met Critters: A New Binge, de recent verschenen tv-serie die exclusief beschikbaar werd gesteld op streamingdienst Shudder en nogal amateuristisch van aard zou zijn.

Geen bioscoop voor de monstertjes
Critters Attack! krijgt overigens geen bioscooprelease, maar zal komende zomer direct op VOD, dvd en Blu-ray worden uitgebracht. In oktober wordt de film daarnaast door Syfy uitgezonden. De trailer kun je hieronder bekijken.12 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Gigan72

Avatar

FT loopt beetje achter de trailer staat al meer als een tijdje online... dat krijg je als je alleen maar oog heb voor marvel.<


Maar goed het is zo

Deel 1 was echt leuk toen daarna werdt het echt minder.

In deel 3 speelt Leonardo DiCaprio nog mee

grimm192

Avatar

Gigan72 irritant ventje ben jij zeg, ga dan weg als het je niet zint Smiley face

Moviemagic

Avatar

Oude stijl zo te zien. Het kan wel een leuk filmpje zijn als je het niet te serieus gaat nemen. Waarschijnlijk leuk voor een avondje en de volgende dag zo goed als vergeten.

Sunspot

Avatar

Goeie herinneringen aan, heb zelf geen kinderen, dus ga he tnie tuit mezelf kijken denk Smiley face

Goku32

Avatar

Deel 1 is geweldig, deel 2 ging wel, deel 3 Poehhh jammer het zijn wel vermakelijke films toen In die tijd. Ik ga hem zeker kopen op blu rat. Hahahahha

Master Of Films

AvatarGeinig :D
Ik ken alleen deel 1. Ik wil graag ook alle andere delen zien.

LeonardoPacino

Avatar

@grimm192:

Dat ben ik helemaal met je eens. Ik hoop ook oprecht dat de '72' in 'Gigan72' niet op zijn geboortejaar slaat. Op een gegeven moment moet je toch wel leren dat het misschien zonde is van je tijd om je zo veel bezig te houden met zaken die je niet leuk vindt.

starbass

Avatar

Hij heeft wel een punt, maar goed dat er toch nog aandacht voor is :P

Critters are back!!

J0hnM0r

Avatar

Heerlijk old school! Zo heb ik het graag...

Gigan72

Avatar

Als je als FIILM site het voot 80% alleen nog maar over Marvel kan hebben dan ben je in mijn ogen meer een fanboy site dan een echte filmsite.
En er zijn er hier nog een aantal die hebben dat ook al aan gegeven

Verder laat ik het er bij het is mijn mening je hoef het er niet mee eens te zijn..

NieuwsFilm

meest populair