Opnames 'Bond 25' zouden rampzalig verlopen: ''Sh*t Show''

En foto's van Daniel Craig vanaf de set.

De opnames voor de 25e James Bond-film zijn al een paar weken geleden begonnen en voor de fans van de filmreeks is dit uiteraard goed nieuws. Met Daniel Craig weer als 007 en heel wat bekende en nieuwe namen moet de nieuwe Bond-film in de eerste helft van 2020 in de bioscoop verschijnen. De opnames zouden echter een flinke chaos zijn.

Het grootste probleem is dat het script voor de film van regisseur Cary Fukunaga nog steeds niet is afgerond. Naar verluidt is de verschijningsdatum heiliger dan een goed verhaal. Het script wordt zelfs nog op dit moment nog door Fukunaga en hoofdrolspeler Daniel Craig bewerkt en het gevolg is dat de dialogen nog niet afgerond zijn, of nog ontbreken.

Sh*t Show
Volgens de Daily Mail maakt de cast en crew zich zorgen om bovenstaande. Dit heeft de tabloid vernomen van Baz Bamigboye, een bekend Bond-scooper. Volgens hem loopt het niet vloeiend met het script. Bronnen meldden aan hem dat ze aan een "goed gepolijste shit-show werken" en dat ze een schets van het plot hebben, maar dat de dialoog "op het allerlaatste moment volgt."

Mocht dit kloppen, dan is het allemaal niet vreemd. Er was al een regisseurswissel en het script is ondertussen herschreven door franchise-schrijvers Neal Purvis & Robert Wade, vervolgens Scott Z. Burns en eerder door regisseur Fukunaga en Phoebe Waller-Bridge. En nog steeds zou het script nog niet af zijn.

Daniel Craig in actie op de set
Bond 25 staat gepland voor begin april 2020. Hieronder foto's van Craig die opnames maakt voor de film.

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair