Algemeen

Mark Wahlberg (Transformers) gecast in 'Scooby-Doo'-remake 'Scoob'

Ook Jason Isaacs zal te horen zijn in de film.

door Jeffrey Kouters om 08:57 in Algemeen
Volgens Deadline zijn acteurs Mark Wahlberg (Transformers) en Jason Isaacs (Harry Potter) toegevoegd aan de cast van Scoob, de nieuwe geanimeerde remake van Scooby-Doo. Wahlberg en Isaacs spelen twee tegenpolen; de een zal zijn stem verlenen aan een held en de ander aan een slechterik.

Wahlberg is gecast als Blue Falcon, een superheld die in de verhalen van tekenfilmstudio Hanna-Barbera vaak samenwerkte met Scooby-Doo. Blue Falcon heeft daarnaast zijn vaste hondenpartner Dynomutt (wiens stem in deze animatiefilm zal worden ingesproken door Ken Jeong).

Zit wel snor
Isaacs zal de stem inspreken van Dick Dastardly, vermoedelijk de hoofdschurk van de film. Dastardly is een gemene autocoureur met een opvallende Dalí-snor en auto's die vol met wapens zitten. Hij wordt vaak vergezeld door zijn rechterhand Muttley, een hond die bekend staat om zijn boosaardige giechellach.

In het kort
De regie van Scoob is in handen van Tony Cervone. Warner Bros. produceert de animatiefilm. Eerder werden al de namen van onder meer Zac Efron (Fred), Amanda Seyfried (Daphne) en Frank Welker (Scooby-Doo) bekendgemaakt. Scoob moet in mei 2020 in de bioscopen verschijnen.

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Marklar

Avatar

Dick Dastardly Smiley face leuk. Al ken ik hem vooral uit de wacky racers. Daar mogen ze wel eens een film over maken ipv alweer een scooby doo film

Sand

Avatar

Wacky Racers, damn waar is de tijd, echt zalig! En inderdaad die Muttley zijn lach haha

adofmirosch

Avatar

@marklar
Ben het met je eens! Genoeg scoob gezien de afgelopen jaren. Maar aangezien dit een hanna barbera cinemetic universe gaat worden snap ik wel dat ze beginnen met de populairste serie

Dirk Diggler

Avatar

@Marklar
Er is een short Wacky Races (2013) die wel op de animatie is gebaseerd. It's a Mad, Mad, Mad, Mad World (1963) en The Great Race (1965) zijn wel leuke 'Wacky Races'.
Ook kan je de 'Redline' (2009) animé wel als een behoorlijk over the top 'wacky Race' zien.

Dirk Diggler

AvatarBeste animatie (handgetekend) in jaren.

Goku32

Avatar

Gelukkig gaat het om een anime

Goku32

Avatar

Marklar, wat zijn de Wacky races ik heb daar nooit iets over gehoord.

NieuwsFilm

meest populair