Mark Wahlberg (Transformers) gecast in 'Scooby-Doo'-remake 'Scoob'

Mark Wahlberg (Transformers) gecast in 'Scooby-Doo'-remake 'Scoob'

Ook Jason Isaacs zal te horen zijn in de film.

Volgens Deadline zijn acteurs Mark Wahlberg (Transformers) en Jason Isaacs (Harry Potter) toegevoegd aan de cast van Scoob, de nieuwe geanimeerde remake van Scooby-Doo. Wahlberg en Isaacs spelen twee tegenpolen; de een zal zijn stem verlenen aan een held en de ander aan een slechterik.

Wahlberg is gecast als Blue Falcon, een superheld die in de verhalen van tekenfilmstudio Hanna-Barbera vaak samenwerkte met Scooby-Doo. Blue Falcon heeft daarnaast zijn vaste hondenpartner Dynomutt (wiens stem in deze animatiefilm zal worden ingesproken door Ken Jeong).

Bekijk de afbeeldingZit wel snor
Isaacs zal de stem inspreken van Dick Dastardly, vermoedelijk de hoofdschurk van de film. Dastardly is een gemene autocoureur met een opvallende Dalí-snor en auto's die vol met wapens zitten. Hij wordt vaak vergezeld door zijn rechterhand Muttley, een hond die bekend staat om zijn boosaardige giechellach.

In het kort
De regie van Scoob is in handen van Tony Cervone. Warner Bros. produceert de animatiefilm. Eerder werden al de namen van onder meer Zac Efron (Fred), Amanda Seyfried (Daphne) en Frank Welker (Scooby-Doo) bekendgemaakt. Scoob moet in mei 2020 in de bioscopen verschijnen.

NieuwsFilm

meest populair