De trailer van 'Midsommar' is een fel belichte nachtmerrie (aanrader!)

De trailer van 'Midsommar' is een fel belichte nachtmerrie (aanrader!)

De nieuwste van regisseur Ari Aster, bekend van de uitstekende horrorfilm Hereditary (2018).

Liefhebbers van Hereditary (2018) staat deze zomer weer wat leuks te wachten. Regisseur Ari Aster heeft namelijk alweer een nieuwe griezelfilm gemaakt: Midsommar. Het gaat om een fel belichte nachtmerrie tijdens een doodeng festival in een afgelegen Zweeds dorpje. Klinkt gezellig toch? Check snel de nieuwe trailer!


Dani (Florence Pugh) en Christian (Jack Reynor) vormen een jong, Amerikaans stel. Hoewel het totaal niet goed gaat met hun relatie, zorgt een tragische gebeurtenis binnen de familie ervoor dat ze bij elkaar blijven. Christian en zijn vrienden besluiten een trip te maken naar een eenmalig midzomers festival in een Zweeds afgelegen dorpje en de rouwende Dani besluit met hen mee te gaan.

Ware nachtmerrie
Wat begint als een zorgeloze zomervakantie in een land waar het bijna nooit donker wordt, ontaardt op een gegeven moment in een ware nachtmerrie. De bekrompen bewoners van het dorp nodigen hun gasten uit om mee te doen aan festiviteiten die van dit paradijsje een griezelige en uitermate verontrustende plek maken.

De rest van de cast bestaat uit William Jackson Harper, Vilhelm Blomgren, Archie Madekwe, Ellora Torchia en Will Poulter. Midsommar draait vanaf 8 augustus in de Nederlandse bioscopen.


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair