Algemeen

Will Smith zingt 'Prince Ali' in nieuwe 'Aladdin' clip

Overtuigt de nieuwste Disney live-action jou wel?

door Wouter Drummen om 05:00 in Algemeen
Disney heeft weer een nieuwe clip vrijgegeven van hun aankomende live-action remake van de klassieker Aladdin. Deze keer zien we Will Smith zijn eigen versie zingen van Prince Ali. Eerder deze maand kwamen er ook al beelden langs van Smith's Genie, maar deze werden niet al te best onthaald. Ondanks het feit dat er pas een paar minuten film te zien zijn op het web, krijgt de film toch wel al de nodige kritiek te verduren en nu dus weer.

De trailers en video's van Guy Ritchie's remake hebben nog niet weten te overtuigen. Zo kwam recentelijk nog een clip langs van Will Smith's Genie waarin hij het bekende Disney nummer zong 'Friend Like Me', dat in de originele versie nog werd gezongen door Robin Williams. Smith geeft aan het personage en het nummer wel zijn eigen tintje en brengt hiermee een moderne spin aan zijn Genie, maar niet iedereen is daar tevreden mee.

De kritiek
Zo zijn sommigen nog steeds teleurgesteld over Smith's casting als Genie, een van Disney's meest geliefde personages. Natuurlijk is het ook geen gemakkelijke taak het stokje over te nemen van de charismatische Robin Williams, maar wie weet pakt het toch nog allemaal goed uit. Oordeel zelf aan de hand van de clip hieronder. De film komt eind deze maand nog uit.4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GreenHornet

Avatar

Ik had liever Seth Rogen gehad als Genie

Dukat

Avatar

Blauwe huid gaan ze toch niet gebruiken???

drsentertainment

Avatar

Leuk...maar...toch afwachten of de Disney Magie ook echt aanslaat!

nieuwslaatste nieuws

meest populair