Scorsese bezorgd over digitale 'The Irishman'-verjonging Pacino, De Niro en Pesci

Scorsese bezorgd over digitale 'The Irishman'-verjonging Pacino, De Niro en Pesci

De acteurs worden jaren jonger in de misdaadfilm.

Eén van de grootste filmprojecten die op dit moment bij Netflix in productie is, is ongetwijfeld Martin Scorseses misdaadfilm The Irishman. Even geleden werd al bekend dat in die film de hoofdrolspelers digitaal verjongd worden. Scorsese is razend enthousiast, maar ook bezorgd.

Onder die acteurs bevinden zich grote namen als Al Pacino en Robert De Niro. Zij worden verjongd zodat ze ook de jongere versies van hun personages kunnen spelen. Scorsese: "Er is veel CGI omdat we de 'verjonging' van De Niro, Pesci en Al Pacino moeten realiseren, en dus moeten ze computer-geanimeerd zijn. Er moest een camera zijn met drie lenzen en dit was echt helemaal te gek."

Maar ook zorgen
"Waar ik me zorgen over maak, waar we allemaal bezorgd over zijn, is dat we er zo aan gewend zijn om ze met hun oudere gezichten te zien", aldus Scorsese tijdens de A24 Podcast. "Wanneer we ze allemaal bij elkaar worden gezet en we het beeld bewerken, zie ik bepaalde shots die meer werk nodig hebben aan de ogen... De rimpels, en dat soort dingen, zijn veranderd. Dit verandert de ogen. Als dat het geval is, dan is de vraag wat ik eerder in de ogen zag? Was het een intensiteit, was het een uitstraling? Was het een bedreiging..."

Andere rollen zijn voor Joe Pesci, Harvey Keitel, Anna Paquin, Bobby Cannavale, Ray Romano, Stephen Graham, Domenick Lombardozzi, Jesse Plemons en Jack Huston en The Irishman moet deze herfst te zien zijn op Netflix. Hieronder de eerdere teaser.



NieuwsFilm

meest populair