Ons perspectief op vervolgtrilogie wordt bespeeld met 'Star Wars: The Rise of Skywalker'

Nieuwe scènebeschrijving hint naar uitleg van eerdere gebeurtenissen.

Na ruim 40 jaar wordt eind dit jaar de Skywalker Saga-filmreeks afgerond met Star Wars: The Rise of Skywalker. Ondanks dat vele fans niet blij zijn met de keuzes die zijn gemaakt in The Force Awakens en The Last Jedi zijn zij ongetwijfeld benieuwd hoe The Rise of Skywalker de definitieve punt zal zetten.

Volgens Making Star Wars zal het negende deel in de reeks ons perspectief op de vervolgtrilogie gaan veranderen. Volgens de fanwebsite, met flink wat bronnen, is er een flashbackscène opgenomen met een jonge Princess Leia en Luke Skywalker. Deze scène zou heel wat vragen gaan beantwoorden die de fans hebben over deel zeven en acht.

Billie Lourd als Leia?
De scène zou zich afspelen na Star Wars: Return of the Jedi en de Skywalkers zouden een gesprek hebben over de toekomst die we zien in deel negen. De jonge Leia zou een soort van visioen hebben gehad over de gevolgen als zij opgeleid zou worden tot een Jedi. Dit zou ervoor zorgen dat Leia en Luke alvast keuzes maken over hun toekomst. Mogelijk speelt Ben Solo hierbij een rol. Er wordt verondersteld dat Billie Lourd, de dochter van wijlen Carrie Fisher, haar moeders personage speelt in de flashbackscène.

Vanaf 18 december draait J.J. Abrams' The Rise of Skywalker in de Nederlandse bioscoopzalen.



NieuwsFilm

meest populair