Algemeen

'Black Widow' mogelijk een vervolg op 'Captain America: Civil War'

Wat zou dat betekenen voor het verhaal?

door Bram de Groot om 09:00 in Algemeen
Als we Spider-Man: Far Frome Home hebben gehad, dan schakelen we over naar de vierde fase in het Marvel-filmuniversum. Naar verluidt trapt Scarlett Johanssons Natasha Romanoff a.k.a. Black Widow de nieuwe reeks af en nu lijkt er iets meer bekend over de insteek van de film van regisseur Cate Shortland (Lore, Berlin Syndrome)

Eerder werd verondersteld dat we een echt herkomstverhaal te zien zouden krijgen dat zich zou afspelen rond de millenniumwisseling. Ze zou het Y2K-virus moeten stoppen en Rusland verlaten om aan te sluiten bij S.H.I.E.L.D. Nu lijkt het erop dat de film een vervolg wordt op Captain America: Civil War uit 2016.

Sebastian Stan verklapt insteek
Tijdens een bijeenkomst in Italië zou Sebastian Stan, die Bucky / Winter Soldier speelt in het Marvel Cinematic Universe, hebben verklapt dat de film zich kort na Civil War afspeelt. Dit zou een interessante aanvulling kunnen worden. De kans bestaat dat we een los avontuur van Black Widow zien voordat ze aansluit bij Captain America's Secret Avengers. Aan het einde van Civil War is onduidelijk wat het lot van Johanssons personage is.

Tussendoor zal de film waarschijnlijk switchen tussen het heden (in de Black Widow-film) en het verleden. Wie weet zien we ook Stans Bucky / Winter Soldier. Andere rollen zijn in ieder geval al voor David Harbour (Hellboy), Florence Pugh (Fighting With My Family), O-T Fagbenle (The Handmaid's Tale) en Rachel Weisz (The Favourite). Vermoedelijk begin mei 2020 in de bioscoop.9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Sander_1107

Avatar

Leuk idee maar kan verwarrend zijn voor de mainstream filmkijker

Rutherford

Avatar

Ik vraag me echt af wie op een losstaand verhaal van Black Widow zit te wachten. Geen toegevoegde waarde aan MCU, tenzij het toch onderdeel kan zijn van een groter overkoepelend verhaal. Als bijpersonage ok, als hoofdpersonage meh. Een echt goeie spionagefilm is altijd welkom maar dan hoop ik dat niet teveel scifi aan te pas komt.

Movistar

Avatar

Ik zie haar graag maar een personage dat dood is in een film die zich afspeelt na een film van paar films verleden is wel beetje gek / overbodig.

ridjieddo

Avatar

Zeer benieuwd of ze haar een tegenspeelster geven van hetzelfde ‘klasje’. Die trainingskampen kwamen trouwens in Agent Carter al voorbij.

Sunspot

Avatar

Doe maar.

Rich Art

Avatar

Toch knap dit qua verschil in productie:

Camera's draaien voor vervolg Wonder Woman in 2018, film kom uit halverwege 2020.

Camera's draaien nog niet voor Black Window, film komt rond dezelfde periode uit...

Master Of Films

Avatar

Rutherford "Ik vraag me echt af wie op een losstaand verhaal van Black Widow zit te wachten."

Ik.

Rutherford "Als bijpersonage ok, als hoofdpersonage meh"
Moeten we het dan doen met die overrated Captain Mary Sue met stokbroodje Brie. Hell no!

Rutherford

Avatar

^ dat is natuurlijk iets anders. Ik vind het voorlopig ook geen voltreffer, maar misschien groeit ze wel in haar rol. Ik verwacht trouwens dat ze lesbisch is.

Sunspot

Avatar

Klinkt wel goed eigenljik

NieuwsFilm

meest populair