'Black Widow' mogelijk een vervolg op 'Captain America: Civil War'

Wat zou dat betekenen voor het verhaal?

Als we Spider-Man: Far Frome Home hebben gehad, dan schakelen we over naar de vierde fase in het Marvel-filmuniversum. Naar verluidt trapt Scarlett Johanssons Natasha Romanoff a.k.a. Black Widow de nieuwe reeks af en nu lijkt er iets meer bekend over de insteek van de film van regisseur Cate Shortland (Lore, Berlin Syndrome)

Eerder werd verondersteld dat we een echt herkomstverhaal te zien zouden krijgen dat zich zou afspelen rond de millenniumwisseling. Ze zou het Y2K-virus moeten stoppen en Rusland verlaten om aan te sluiten bij S.H.I.E.L.D. Nu lijkt het erop dat de film een vervolg wordt op Captain America: Civil War uit 2016.

Sebastian Stan verklapt insteek
Tijdens een bijeenkomst in Italië zou Sebastian Stan, die Bucky / Winter Soldier speelt in het Marvel Cinematic Universe, hebben verklapt dat de film zich kort na Civil War afspeelt. Dit zou een interessante aanvulling kunnen worden. De kans bestaat dat we een los avontuur van Black Widow zien voordat ze aansluit bij Captain America's Secret Avengers. Aan het einde van Civil War is onduidelijk wat het lot van Johanssons personage is.

Tussendoor zal de film waarschijnlijk switchen tussen het heden (in de Black Widow-film) en het verleden. Wie weet zien we ook Stans Bucky / Winter Soldier. Andere rollen zijn in ieder geval al voor David Harbour (Hellboy), Florence Pugh (Fighting With My Family), O-T Fagbenle (The Handmaid's Tale) en Rachel Weisz (The Favourite). Vermoedelijk begin mei 2020 in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair