Algemeen

Pokemon-film 'Detective Pikachu' krijgt vervolg en spin-offs

Legendary Pictures heeft de smaak te pakken.

door Jim Pedd om 05:00 in Algemeen
Ja, er komt een vervolg op Detective Pikachu. En daarna moet er ruimte worden gemaakt voor een spin-off. Dat allemaal nu blijkt dat de live-action film in de franchise een succes is. Er is ook meer dan genoeg ruimte voor meer materiaal.

ComicBook.com stelt dat het de bedoeling is om zo snel mogelijk met een vervolg te komen. Dat zal dan geschreven worden door Oren Uziel, die het scenario al aan het schrijven is. De hoop van Legendary Pictures is om daarna van start te kunnen gaan met meer materiaal rond de franchise. Zo schijnt er ook al gekeken te worden naar een film rond Red and Blue, de Nintendo-games die de franchise ooit zo populair maakten.

Onderdeel van een universum
Detective Pikachu maakt duidelijk onderdeel uit van een groot en breed opgezet fictief universum. Ja, de film speelt zich af in Rhyme City, een unieke stad in de wereld, maar de bedoeling is heel duidelijk om de boel deel te maken van een veel broer geheel.

Dat doet men door te verwijzen naar andere locaties en bijvoorbeeld de ambities van hoofdpersoon Tim. Nu de box office van de film redelijk goed gaat (na een kleine tien dagen staat de film met een budget van 150 miljoen dollar op een wereldwijde opbrengst van 206 miljoen dollar), is het dus tijd om te kijken naar andere mogelijkheden. En dat doet men!

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

nieuwslaatste nieuws

meest populair