Algemeen

Quentin Tarantino: Spoil 'Once Upon A Time In Hollywood' niet voor anderen!

De filmmaker geeft een soort van Marvel-boodschap.

door Bram de Groot om 08:43 in Algemeen
Hij zou misschien beter moeten weten, maar toch durft Quentin Tarantino het aan: zijn nieuwste film Once Upon a Time in... Hollywood gaat in première tijdens het Cannes filmfestival. Dit betekent dat zijn negende film daar maanden eerder debuteert dan in de gewone bioscoopzalen.

De gelukkigen die de film in Cannes kunnen zien, zijn nu door Tarantino benaderd via social media. In een brief vraagt hij hen om de film niet te spoilen voor de liefhebbers die de film pas veel later (over zo'n drie maanden) kunnen zien. Hij begint zijn brief met de intro, "Ik houd van cinema. Jullie houden van cinema. Het is de reis waarin je een verhaal voor de eerste keer ontdekt", en de rest lees je hieronder:


#NoSpoilersInHollywood
En nu is het uiteraard hopen dat niemand onthullende berichten online gaat zetten. De misdaadfilm met namen als Brad Pitt, Leonardo DiCaprio, Margot Robbie, Damon Herriman, Al Pacino, Dakota Fanning, Kurt Russell, James Marsden en wijlen Luke Perry verschijnt namelijk pas 15 augustus in de Nederlandse bioscoopzalen.2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

SunChaser

Avatar

Waarom pas in augustus

nieuwslaatste nieuws

meest populair