Eerste reacties Quentin Tarantino's 'Once Upon A Time In Hollywood'!

Na de première op Cannes Filmfestival lijkt er een uitgesproken mening te zijn over de film.

Nu de eerste vertoning van Once Upon A Time In Hollywood heeft plaatsgevonden op het filmfestival in Cannes, zijn ook al meteen de eerste reacties over de film online. Er rust nog een embargo op volledige recensies, maar het aanwezige publiek mocht zich wel op Twitter over de film uiten. De vraag is natuurlijk: heeft Quentin Tarantino weer eens goud in handen?

Het antwoord op die vraag lijkt vooralsnog ja. Eigenlijk zijn alle reacties positief. Hij lijkt weer eens een loopje met de geschiedenis genomen te hebben, maar gelijktijdig ook zijn meest persoonlijke film gemaakt te hebben. Daarnaast wordt gezegd dat deze film een vooruitgang is op The Hateful Eight, de vorige film die de regisseur maakte. Lees hier enkele reacties op een rijtje:






















Samengevat lijkt Tarantino weer op koers een zowel commercieel alsook kritisch succesvolle film uit te brengen. Allicht weet de film zelfs een of meerdere prijzen in Cannes te winnen. Helaas moeten wij in Nederland nog tot 8 augustus wachten op de film, maar we hebben gisteren dan wel die nieuwe trailer gekregen.



NieuwsFilm

meest populair