Zeer succesvolle docu 'Three Identical Strangers' wordt een speelfilm

Het waargebeurde verhaal van drie geadopteerde mannen die elkaar per toeval ontmoeten en erachter komen dat ze een drieling zijn.

De documentaire Three Identical Strangers gaat over drie geadopteerde mannen die elkaar per toeval ontmoeten en erachter komen dat ze een drieling zijn. Samen proberen ze te achterhalen waarom ze bij hun geboorte uit elkaar gehaald zijn. Na de docu zijn er nu ook concrete plannen om van hun verhaal een speelfilm te maken.

Anthony McCarten, schrijver van de succesvolle biopic Bohemian Rhapsody (2018), zal het scenario van de Three Identical Strangers-speelfilm verzorgen. Daarnaast zal McCarten, die tot nu toe drie keer voor een Oscar werd genomineerd, ook als producent optreden.

Waargebeurd
De documentaire Three Identical Strangers vertelt het waargebeurde en fascinerende verhaal van Robert Shafran, David Kellman en Eddy Galland. Deze drie complete vreemdelingen komen er op een dag stomtoevallig achter dat ze drielingen zijn, van elkaar gescheiden tijdens hun geboorte. De reünie van de negentienjarige broers zorgt niet alleen voor internationale roem, maar ook voor een reeks buitengewone en verontrustende gebeurtenissen.

Op de speelfilm zullen we nog wel even moeten wachten. Kijk daarom eerst maar even naar de trailer van de documentaire, aangezien die op dit moment in de Nederlandse bioscopen draait.



NieuwsFilm

meest populair