Wordt 'Men in Black: International' de eerste flop in de MIB-franchise?

Wordt 'Men in Black: International' de eerste flop in de MIB-franchise?

Ai, dat valt tegen.

Met Men In Black: International hoopt Sony de franchise nieuw leven in te blazen. Zeven jaar geleden was namelijk de laatste film te zien en dat is al veel te lang geleden. Maar of men slaagt in die opzet is nu enigszins twijfelachtig.

Volgens Deadline staat de film namelijk een tegenvallend openingsweekend te wachten. De verwachting is dat de film in de Verenigde Staten 40 miljoen dollar opbrengt. Dat is genoeg voor een plekje in de top tien, maar in de geschiedenis van de franchise de slechtste opening ooit. Elke andere film verdiende meer dan 50 miljoen dollar in zijn eerste paar dagen in de bioscoop.

Hele nieuwe wereld
Deze spin-off, MIB: International, is hoe dan ook een interessant project. In de film volgen we twee geheim agenten van de Britse afdeling van de Men in Black, die op een missie moeten om aanvallen van buitenaardse wezens wereldwijd moeten aanpakken.

Daarbij komen ze tegenover een bizar buitenaards wezen te staan dat The Twins heeft en van vorm kan veranderen. De film draait over pakweg drie weken in de Nederlandse bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair