Algemeen

Waarom Chris Hemsworth nieuwe 'Star Trek'-film weigerde

Voor hij Thor werd was hij ook even George Kirk, de vader van James T. Kirk.

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
Uiteraard is Chris Hemsworth nu een van de grote mannen in het Marvel Cinematic Universe, en waarschijnlijk zien we hem ergens aankomende jaren terug als de God of Thunder. Eén van zijn eerste grote films was echter Star Trek uit 2009.

Even geleden werd duidelijk dat een vierde Star Trek in de rebootreeks on hold is gezet na het afzeggen van Chris Pine en Hemsworth. Waarom besloot Hemsworth, binnenkort te zien in Men in Black: International, niet in te gaan op een terugkeer naar de Star Trek-franchise?

De reden waarom hij niet terugkeerde
"Ik had niet het gevoel dat we een reden hadden om daar nog een keer over na te denken," aldus Hemsworth tegenover Variety. "Ik wilde niet teleurgesteld worden door mijn eigen input." Kortom, hij had er waarschijnlijk niet zoveel zin om een kleinere rol te spelen als George Kirk, de vader van Pine's James T. Kirk.

Op dit moment staat Star Trek 4 on hold. Lange tijd leek het erop dat S.J. Clarkson de film zou regisseren. Dit plan lijkt nu compleet van de baan.

13 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

PRIME

Avatar

Heeft Chris Pine afgezegd?

Sparrow_LW

Avatar

Ach, prima zo.... de reboots waren vermakelijk, maar laten we in de Star Trek franchise voorlopig maar doorgaan met de series... Discovery komt op stoom en ben benieuwd wat Picard gaat worden... op een later moment maar eens denken aan een terugkeer in de bios....

PRIME

Avatar

@Thiver

damn..

meanrat

Avatar

Yes! Goed nieuws. De serie Discovery weet weer het niveau te halen wat Star Trek zou moeten halen vandaag de dag. Laat de franchise zich daar maar op concentreren en inderdaad wat Sparrow_LW zegt: een terugkeer in de bioscoop komt wel zodra de tijd rijp is. De laatste films waren bagger. Zeker Beyond.

Civilian Supreme

Avatar

Ik vond Beyond een grote stap terug maar niet heel slecht ofzo, qua cijfer een 7. Een 4e film zou leuk zijn maar als Hemsworth zou terugkeren dan wel zonder het humordingetje wat hij standaard doet. Deze rol zou hij zo serieus mogelijk moeten spelen.

Hij nam trouwens wel Ghostbusters aan dus ik snap niet helemaal waarom deze dan niet.

Goku32

Avatar

Ik vond deel 2 geweldig

Sparrow_LW

Avatar

@meanrat... ik vond ze niet bagger, vond 1 en 2 wel goed, Beyond was idd minder, maar wel vermakelijk.... maar op zich laten alle star trek films dat wisselende verloop zien... uit de oude reeks: deel 1: bagger, deel 2: top, deel 3: vermakelijk, deel 4: top, deel 5: bagger, deel 6: top, deel 7: vermakelijk, deel 8: top, deel 9: vermakelijk, deel 10: bagger.... mijn mening

Devenace

Avatar

Was toch geen Star Trek de laatste reboots.
Je had de crew kunnen vervangen voor elk denkbare groep mensen.
Star Trek is altijd dieper geweest dan deze herhalende Beastie Boys trailer.

horizon

Avatar

Beyond was dan wel de beste Star Trek film na the Undiscovered Country.

Tuckson

Avatar

Hmmm.... Zonde.... Ik vond de laatste film erg vermakelijk en zeker Star Trek waardig. Meer in ieder geval dan Into the Darkness, wat ik echt een aan elkaar gebreid zooitje gebeurtenissen vond.

Discovery haalt wat mij betreft veel minder het niveau en idee van de originele Star Trek series. Zeker het eerste seizoen was bar en bar slecht.

Ik had graag gezien of een nieuwe film het ,naar mijn mening, goede niveau van Beyond kon evenaren.

Jaws

Avatar

jammer ben wel een star trek fan. hopelijk toch gauw een deel 4

Sunspot

Avatar

Oke, ja, na Beyond ook wel klaar mee.

Deel 2 was wel goed. Maar doe maar iets anders, meer in de de tijd van Voyager.

NieuwsFilm

meest populair