Trailer en poster Pixars 'Onward' met Marvel-duo Pratt en Holland!

Trailer en poster Pixars 'Onward' met Marvel-duo Pratt en Holland!

Na Incredibles 2 en Toy Story 4 weer een geheel origineel avontuur.

Eind volgende maand debuteert Toy Story 4 in de Nederlandse bioscoopzalen en voor die tijd kunnen we ongetwijfeld de eerste trailer verwelkomen voor de Pixar-film die in 2020 verschijnt: Onward. Dit wordt weer eens een origineel verhaal, met het duo Chris Pratt (The Lego Movie) en Tom Holland (Spider-Man: Far From Home) in de hoofdrol. Check hieronder de eerste trailer en poster!

Gisteren verschenen al twee eerste beelden uit de film van de bejubelde animatiestudio Pixar en Monsters University-regisseur Dan Scanlon. Hierop waren de figuren Barley (Pratt) en Ian (Holland) te zien. Ook in de trailer en daaropvolgend affiche voor Onward zijn zij het middelpunt.


In Onward zien we een wereld zonder mensen en met elfen, trollen en eenhoorns. De twee elf-achtige tienerbroers, de luidruchtige Barley en de meer gereserveerde Ian, gaan op avontuur om te zien of in hun wereld nog magie bestaat. Ze willen namelijk nog een dag hun vader zien. Hij overleed toen de tienerbroers nog erg jong waren.

Andere stemmen komen van Julia Louis-Dreyfus (Veep) en Octavia Spencer (The Shape of Water) en vanaf 4 maart 2020 draait Onward in de Nederlandse bioscoopzalen.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair