Humor

Trailer 'Sonic the Hedgehog' nu met de echte Sonic!

Nog niet officieel; maar deze is al duizend keer beter.

door Bram de Groot om 22:30 in Humor
Begin mei verscheen de eerste trailer voor Jeff Fowlers gameverfilming Sonic the Hedgehog van Paramount Pictures. De creatie van Sonic in de live-action CG-animatiefilm werd door nagenoeg de complete wereld afgekraakt. En terecht: De Sonic uit de film had nog weinig over van de Sonic uit de Sega-games. Nu heeft een creatieveling gedaan wat iedereen graag zou willen zien.

Of je nu uitkijkt naar een film over het razend snelle blauwe figuurtje valt sowieso te betwijfelen, maar onderstaande beelden zijn in ieder geval al een stuk overtuigender. Ene Artur Baranov heeft de officiële trailer bewerkt door de gameversie van Sonic erin te plaatsen. Oordeel hieronder zelf!


Jim Carrey als Robotnik
Los van het uiterlijk van Sonic werd de trailer voor Sonic the Hedgehog nog redelijk ontvangen. Zeker Jim Carrey (Yes Man) als de schurk Robotnik werd goed beoordeeld, zeker door dat laatste shot. Sonic (met stem van Ben Schwartz) en politieagent Tom Wachowski (James Marsden) zijn het doelwit van Carrey's Robotnik.

Vanaf 13 februari 2020 in de Nederlandse bioscoopzalen. Hieronder nogmaals het origineel.12 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Guyon2002

Avatar

Sonic zelf ziet er zo wel een stuk beter uit maar de stem van Ben Schwartz past niet

JesseG79

Avatar

10 keer beter

Jeroen Pasman

Avatar

Mensen die Sonic gespeeld hebben op hun Sega, dat zijn nu toch de dertigers ...... Zitten die hier wel op te wachten ? Ik ben benieuwd of dit aan gaat slaan

Master Of Films

Avatar

Jeroen Pasman "Mensen die Sonic gespeeld hebben op hun Sega, dat zijn nu toch de dertigers ...... Zitten die hier wel op te wachten ? "
Alsof deze film alleen bedoeld is voor de 30 plussers, omdat ze ooit Sonic hebben gespeeld op de Mega Drive/Genesis. Krampachtige gedachten.

Er worden nog steeds nieuwe Sonic games gemaakt. De laatste game is Sonic Mania en die is zelfs uitgekomen op de Switch.
Tevens is Sonic Mania op PS4 deze juni maand "gratis" voor PlayStation Plus abbonees. En de 1e Sonic the Hedgehog game is op zoveel platformen uitgekomen, zodat je nu nog steeds Sonic kan spelen op Apple TV of Android.

Frietgezicht

Avatar

@ Jeroen Pasman, eens maar wie zijn dan de mensen die klagen over het uiterlijk? Ik kijk naar de trailer van een kinderfilmpje maar het zijn niet kleine kids die op twitter enz klagen over het uiterlijk.

Goku32

Avatar

Jezus was dat nou zo moeilijk om Het gewoon in 1x goed te doen. Nu ga ik hem wel checken. Klopt Jeroen pasman, nu ga ik hem wel checken inderdaad, Frietgezicht dat snap ik wel dat oudere mensen die opgegroeid zijn met sonic gingen klagen, als je de titel gebruikt met een game character, dat moet je wel de juiste game character neerzetten en niet zo een misbaksel.

J0hnM0r

Avatar

Vwalla, nu gaan we de film kijken...

chefry1983

Avatar

Ik heb Sonic vroeger heel veel gespeeld op de Sega. Damn, wat mis ik dat ding. Beste console ooit in mijn ogen!
Trailer is best leuk maar robotnik mag nog wel wat dikker in mijn ogen.

Frietgezicht

Avatar

@ Goku, er komt een tijd dat mensen een leeftijd bereiken waarbij ze zich niet meer druk maken om dat soort onzin.
Ik ben opgegroeid met Teddy Ruxpin, De Snorkels en Ovide en zijn vriendjes maar boeit mij het nou wat ze daar nu mee doen.

Er zijn wel vaker films gemaakt van dingen uit mijn jeugd( smurfen, alvin and the chipmunks, garfield) maar zal mij toch mijn reet roesten dat het allemaal van die baggerzooi is wat ze brengen.

Goku32

Avatar

Friet, dat is ook van mij tijd teddy en alle andere tekenfilms. Het gaat mij er om bij sonic, maak het goed, of doe het niet. Want als ik de film wil checken, wil ik Wel de sonic van me jeugt zien. En als je een movie fan bent zoals mezelf. Wil ik wel de dingen zien waar ik groot mee geworden ben, en niet zo een vage shit zooi als bij sonic

NieuwsFilm

meest populair