Algemeen

Gameverfilming 'The Division' met Jake Gyllenhaal en Jessica Chastain gaat naar Netflix

Het nieuws werd bekendgemaakt tijdens de jaarlijkse gameconferentie E3.

door Zilko Tarici om 11:27 in Algemeen
Tijdens de jaarlijkse gameconferentie E3 is bekendgemaakt dat The Division, de verfilming van de populaire game-franchise van Ubisoft, door Netflix is bemachtigd. Jake Gyllenhaal en Jessica Chastain spelen de hoofdrollen in de film.

Het spel van Ubisoft en Red Storm Entertainment speelt zich af in New York City na een uitbraak van een virus. Als speler neem je de rol op je van een agent van de Strategic Homeland Division, die ook wel bekend staat als simpelweg The Division. Deze divisie heeft de taak om de bron van de uitbraak te achterhalen en de criminele activiteit die is ontstaan na de uitbraak tegen te gaan.

Toen het eerste film uitkwam, bleek de online third-person shooter het snelst verkopende originele spel ooit. Meer dan 20 miljoen mensen spelen het spel inmiddels. Een vervolg werd eerder dit jaar uitgebracht door Ubisoft.

Regie en script in goede handen
Rafe Judkins (Wheel of Time) zal het script schrijven, terwijl David Leitch (Deadpool 2, Hobbs & Shaw) regisseert. We kunnen dan ook een keiharde actiefilm verwachten. Gyllenhaal, Chastain, Leitch, Kelly Carmichael, Kelly McCormick en Riva Marker zullen The Division produceren.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Master Of Films

Avatar

Daarnaast speelt Keanu Reeves een rol in Cyberpunk 2077 :D

GreenHornet

Avatar

nee geen Chastian bijna alle films waar zij in speelt floppen.

Mav Damian

Avatar

Master of Films "Daarnaast speelt Keanu Reeves een rol in Cyberpunk 2077 :D"
Was een leuke verrassing! Nu heeft Cyberpunk 2077 volledig mijn aandacht. Zeer benieuwd naar die game aangezien het de studio is die ook de Witcher reeks hebben gemaakt.

Sunspot

Avatar

Is toch soort zombiefilm, outbreak

Zag zoiets laatst, wil hier wel meer van zien

NieuwsFilm