Algemeen

'The Big Lebowski' spin off is onderweg

Het is alleen een beetje pikant...

door Niels van Arkel om 05:00 in Algemeen
Er is helaas nog steeds geen releasedatum bekend voor Going Places, de spin-off van The Big Lebowski. Goed nieuws: Hij komt er aan! Regisseur en hoofdrolspeler John Turturro zegt klaar te zijn met de post productie en het bewerkingsproces.

Het is nogal een pittige, pikante film, zegt Turturro tegen The Independent, het toont heel goed hoe dom mannen eigenlijk zijn en hoe sterk de vrouwen. Ik heb er flink aan moeten sleutelen, maar ben er nu heel erg blij mee!
Going Places begint waarschijnlijk met de vrijlating van Jesus uit de gevangenis nadat hij beschuldigd werd van pedofilie. Een officiële synopsis heeft het over Een trio van buitenbeetjes, op zoek naar een betere toekomst. Ze begaan fout op fout, zelfs als ze het goed bedoelen

Turturro liet zich voor deze film inspireren door Les valseuses, de seksueel getinte film van Bertrand Blier uit 1974. De cast bestaat uit onder meer Audrey Tautou en Bobby Cannavale als nieuwe personages.We wachten nog geduldig op een releasedatum voor Going Places.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Marklar

Avatar

erg benieuwd hier naar, zou leuk zijn als Walter en the dude een cameo maken

NieuwsFilm