Algemeen

Nieuwe Poseidon trailer

door FilmTotaal op 17.03.2006 om 11:29 in Algemeen
De teasertrailer ging al eerder online, en inmiddels heeft ook de volledige trailer van Wolfgang Petersens Poseidon het levenslicht gezien. in QuickTime: S, M, L. Windows Media: S, M, L, XL. Real Media: S, M, L, XL.

Poseidon, of: hoe te ontsnappen uit een boot die ondersteboven in het water ligt, draait vanaf 13 juli in Nederland.

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

rnngade

Avatar

Nou, best mooie trailer. Ik krijg alleen het gevoel dat ik het allemaal al eens heb gezien! En dan bedoel ik niet de remake!

denxsation

Avatar

rnngade "Nou, best mooie trailer. Ik krijg alleen het gevoel dat ik het allemaal al eens heb gezien! En dan bedoel ik niet de remake!"


Titanic misschien? :P :E

Fr@nk

Avatar

Bruut! Prachtig! Er is nu meer duidelijk over het verhaal. Die teaser deed mij denken dat na de supergolf alleen de hoofdkarakters nog leefden.

roberto

Avatar

Deze film spreekt me aan. Maakt niet uit als het bekend voorkomt. Wat goed is goed en daar krijg ik nooit genoeg van

Webjoker

Avatar

Ja dit lijkt me wel wat. Ben benieuwd naar de review.

Smart_3,141592

Avatar

Vette trailer.
Maar vraag me alleen wel af of er uberhaupt nog ìets wordt vermeld over het ontstaan van die golf (waarschijnlijk niet).
Want het zou al iets van een divine power moeten zijn, omdat andere manieren lastig worden (tsunami's worden pas hoog als ze dichter bij land komen, een blok ijs dat in het water valt maakt ook niet zo'n golf).

Either way, tis mooi vermaak.

merijnsa

Avatar

Ja dit ziet er zeker goed uit! Ook al lijkt het "natuurlijk" erg op Titanic, die vond ik niet goed door dat zoetsappige liefdesverhaal en bij deze is dat allemaal wat minder.

Laat maar komen!

NieuwsFilm

meest populair