Algemeen

Horrorproducent Blumhouse maakt nieuwe remake 'Black Christmas'

Check snel de eerste poster!

door Jan-Peter Rook om 12:12 in Algemeen
Er wordt wederom een remake gemaakt van Black Christmas, de iconische kerst-slasher uit 1974. Dit keer is het de beurt aan horrorproducent Blumhouse, bekend van films als Get Out (2017) en Halloween (2018). De regisseur en cast zijn al bekend en er is ook al een poster vrijgegeven.

Black Christmas wordt geregisseerd door Sophia Takal, bekend van het drama Always Shine uit 2016. Zij schreef het scenario samen met April Wolfe. De cast van de remake bestaat uit Imogen Poots, Aleyse Shannon, Brittany O'Grady, Lily Donoghue en Caleb Eberhardt.

Nog een remake
In 2006 verscheen de eerste remake van Black Christmas, geregisseerd door Glen Morgan. Deze film had ongeveer dezelfde opzet als het origineel, maar voegde wel wat extra achtergrondverhaal en heel wat meer bloed toe aan het geheel.

De originele Black Christmas van regisseur Bob Clark gaat over een vrouwelijke studentenvereniging die rond de kerst het doelwit wordt van een moordenaar. Het begint met vreemdsoortige en vulgaire telefoontjes, maar op een gegeven moment worden de dames gestalkt en beginnen er doden te vallen.

Black Christmas verschijnt eind dit jaar in de bioscoop. Hier alvast de eerste poster:
3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Goku32

Avatar

Kijken of die met zo goed is als het originele

Spider-fan

Avatar

De eerste remake ging wel, niet echt een topper maar ook niet slecht. Vind het wel vrij snel voor weer een remake, maar als ie beter is dan de eerste remake zou mooi zijn.

Moviemagic

Avatar

Gelukkig komt dit uit de vingers van enkele vrouwen zodat die discussie weer even opschuift.

nieuwslaatste nieuws

meest populair