Horrorproducent Blumhouse maakt nieuwe remake 'Black Christmas'

Check snel de eerste poster!

Er wordt wederom een remake gemaakt van Black Christmas, de iconische kerst-slasher uit 1974. Dit keer is het de beurt aan horrorproducent Blumhouse, bekend van films als Get Out (2017) en Halloween (2018). De regisseur en cast zijn al bekend en er is ook al een poster vrijgegeven.

Black Christmas wordt geregisseerd door Sophia Takal, bekend van het drama Always Shine uit 2016. Zij schreef het scenario samen met April Wolfe. De cast van de remake bestaat uit Imogen Poots, Aleyse Shannon, Brittany O'Grady, Lily Donoghue en Caleb Eberhardt.

Nog een remake
In 2006 verscheen de eerste remake van Black Christmas, geregisseerd door Glen Morgan. Deze film had ongeveer dezelfde opzet als het origineel, maar voegde wel wat extra achtergrondverhaal en heel wat meer bloed toe aan het geheel.

De originele Black Christmas van regisseur Bob Clark gaat over een vrouwelijke studentenvereniging die rond de kerst het doelwit wordt van een moordenaar. Het begint met vreemdsoortige en vulgaire telefoontjes, maar op een gegeven moment worden de dames gestalkt en beginnen er doden te vallen.

Black Christmas verschijnt eind dit jaar in de bioscoop. Hier alvast de eerste poster:


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair