Algemeen

'The Banana Splits' horror film trailer van Syfy

De bekende kindershow van de jaren zestig is niet zo vriendelijk meer...

door Wouter Drummen om 13:38 in Algemeen
The Banana Splits was in de jaren zestig een bekende show voor kinderen. De show mag dan wel niet zo heel lang geduurd hebben, ze wordt nog steeds gezien als een cult- klassieker. Toch vonden sommigen de kostuums van de personages wel wat 'creepy', iets waar Syfy gebruik van heeft gemaakt. De studio komt namelijk nu met een horrorfilm.

Toen werd aangekondigd dat Warner Bros en Syfy aan de slag gingen met de horrorfilm rondom de bekende show, keken velen hier vreemd van op. Het was echter geen grap, want de eerste trailer is nu vrijgeven. Deze is hieronder te zien.

De synopsis
De film gaat over Harley, die voor zijn verjaardag wordt getrakteerd op tickets voor de show. Helaas loopt dit niet zoals gepland. De show wordt namelijk diezelfde dag gecanceld, maar daar is de Banana Split groep het absoluut niet mee eens. Als gevolg hiervan besluit de groep wraak te nemen op de aanwezigen.

In de film zijn nogal wat ingenieuze technieken gebruikt. Zo zijn het geen mensen in dierenkostuums, maar robots. Ook lijkt het erop dat de film zich later afspeelt dan in de jaren zestig. Interesse? De film zal deze zomer nog te zien zijn op Syfy en komt eveneens over niet al te lang al uit op DVD en Blu-Ray.3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Goku32

Avatar

Wtf zat ik te kijken

Bintzak

Avatar

Dit moet ik zien

NieuwsFilm

meest populair