Humor

Zendaya reageert op memes die posters 'Spider-Man: Far From Home' belachelijk maken

Veel fans vinden de posters niet mooi.

door Jeffrey Kouters om 12:27 in Humor
De posters die Sony tot nu toe heeft uitgebracht voor Spider-Man: Far From Home vallen niet bepaald in de smaak bij fans. Inmiddels zijn er allerlei memes verschenen die de spot drijven met de slordig gephotoshopte filmposters.

Sony mag zijn marketingafdeling weleens op een Photoshop-cursusje sturen, zo menen veel fans na het zien van de officiële posters voor Far From Home. Vooral de laatste IMAX-poster moet het flink ontgelden. Daar zijn Nick Fury en Mysterio namelijk nogal slordig op geplakt.


Veel fans zijn niet te spreken over de posters. Dit is immers ook niet de kwaliteit die je van een grote filmstudio mag verwachten. Daarop besloten zij de draak te steken met de affiches door zelf aan de slag te gaan met Photoshop en Microsoft Paint. Het resultaat? Een aantal geinige memes, waaronder deze hieronder!


Inmiddels hebben een aantal sterren uit de film de memes ook voorbij zien komen op hun tijdlijn. Zendaya, die Michelle Jones speelt, reageerde slechts met "...". Haar collega Tony Revolori, te zien als pestkop Flash Thompson, kon wel lachen om de memes. "Dit is de beste", schreef hij onder een tweet.5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Decepticon

Avatar

Die hele Imax in zijn geheel is een gruwelijk lelijke poster, is niet normaal dat een filmstudio zo'n gedrocht uit brengt.

GreenHornet

Avatar

Wie doet de marketing Sony of Disney

Sunspot

Avatar

Haha, yep, echt lelijke posters van de studio

Jipperdepiperdepip

Avatar

@greenhornet de marketing is van Disney eig bijna alles. Anders mochten ze ook geen Nick Fury gebruiken

filmhero

Avatar

@Jipperdepiperdepip Nee, het is Sony. Kijk maar naar de volgorde dat de trailers er op komen. Eerst Sony, dan Disney. Lees dit artikel: http://collider.com/spider-man-marvel-sony-deal-explained/#mcu

NieuwsFilm

meest populair