Algemeen

Snelle vrouwen en mannen op 'Fast & Furious: Hobbs & Shaw'-poster!

Deze gezichten moet de eerste spin-off tot een succes maken.

door Bram de Groot om 05:00 in Algemeen
Fast & Furious-sterren als Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson en Ludacris zijn dit keer niet te zien. Het zijn namelijk Dwayne Johnson en Jason Statham die de voornaamste gezichten zijn in de nieuwste Fast & Furious-film, de spin-off die officieel Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw heet en in de rest van de wereld Fast & Furious: Hobbs & Shaw, of korter: Hobbs & Shaw.

The Rock en Statham staan er niet alleen voor; dit bewijst ook onderstaande poster. Op dit affiche zijn namelijk ook te zien Idris Elba als de 'zwarte Superman' Brixton, Vanessa Kirby als 'het zusje van' Hattie Shaw en Eiza González als de geheimzinnige Madam M.


Nog meer sterren
Naast bovengenoemde vijf namen keert Helen Mirren terug als moeder Magdalene Shaw en zijn er rollen voor onder meer Eddie Marsan, Cliff Curtis, Roman Reigns, Josh Mauga en John Tui. De laatste vier spelen broers van The Rock.

Vanaf 1 augustus draait Fast & Furious: Hobbs & Shaw van regisseur David Leitch (John Wick, Deadpool 2) in de Nederlandse bioscoopzalen.1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Sunspot

Avatar

Gaat wel leuk worden, dikke popcorn!

NieuwsFilm

meest populair