Algemeen

Robert Downey Jr. wil Iron Heart in Marvel Cinematic Universe

Is deze jonge heldin zijn mogelijke protegé?

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
Iron Man is de eerste held uit het Marvel Cinematic Universe en na hem verschenen er nog tientallen. Een van de jongere helden is Spider-Man (Tom Holland) en waarschijnlijk kunnen we komende jaren meer broekies verwachten. Is Iron Man-protegé Iron Heart er één van?

Als het aan Iron Man-acteur Robert Downey Jr. ligt wel. Tijdens het Renaissance-gala in het Gene Siskel Film Center, waar Jon Favreau (Iron Man, 2008) de Gene Siskel Film Center Renaissance Award ontving, zei de acteur dat hij het personage graag in het Marvel-filmuniversum ziet. Zie een Tweet van Eve Ewing, die op dit moment werkt aan het personage.


Iron Heart
In de comics is Iron Heart, met alter ego Riri Williams, een jong meisje van 15 jaar oud. De slimme studente ontwerpt een pak vergelijkbaar aan het Iron Man-harnas van Tony Stark. Ze komt in contact met Stark en hij steunt haar in haar wens om een superheld te worden.18 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Innocent

Avatar

Nou laat Maar gebeuren, de MCU kan wel nieuw en jong bloed gebruiken

Maac

Avatar

Over Iron Man gesproken, wanneer gaat er gereageerd worden op de klachten over de spoiler in de kop van onderstaand artikel? Is Filmtotaal niet meer in dialoog met haar bezoekers?

https://www.filmtotaal.nl/nieuws/66218

Master Of Films

Avatar

Maac "Is Filmtotaal niet meer in dialoog met haar bezoekers?"
Dan hadden we allang de off-topic sectie gehad.

Tevens is de functie "laatst gereageerd op onderwerp" ook handig. Nu worden de onderwerpen (vooral dankzij MCU nieuws) uit de grond gestampt en het dendert door. Er zijn weinig die nog reageren op oude onderwerpen, waardoor je al gauw merkt dat het doodbloed. De meeste (vermoedelijk ook de FT medewerkers) hebben alleen aandacht voor de laatste nieuws koppen. Hoe hoger deze staat, des te meer aandacht. Blijf attenderen, en wie weet wordt er nog op deze Iron Man spoiler gereageerd. Het is simpelweg een artikel kop veranderen.

En waarom staat er een spoiler in de kop van de artikel. Mijn vermoeden is het gevolg van de volgende artikel (toevallig ook van Bram de Groot): Vanaf maandag mag je 'Avengers: Endgame' spoilen! Et Voila!

BTW: Just my 2 Euro cents opinie.

Maac

Avatar

Master of Films "En waarom staat er een spoiler in de kop van de artikel. Mijn vermoeden is het gevolg van de volgende artikel (toevallig ook van Bram de Groot): Vanaf maandag mag je 'Avengers: Endgame' spoilen! Et Voila!"
Tja, ik vind dit nogal makkelijk. Omdat iemand hier bij Filmtotaal de verleiding niet kan weerstaan om over spoilers te praten, geeft ‘ie iedereen een vrijbrief (nog vóór de DVD release) om een groot risico voor andere bezoekers te nemen dat hun kijkervaring van één van de grootste films van 2019 wordt aangetast.
Misschien moet ik ook maar eens besluiten dat wanneer ik een film heb gezien iedereen over spoilers mag praten. Kan je nooit zeggen dat ik je niet gewaarschuwd heb.

Master Of Films

Avatar

Maac "Tja, ik vind dit nogal makkelijk."
Maar je begrijpt Filmtotaal wel dat ze voor deze weg kiezen. De Russo Brothers zeggen offcieel dat je mag gaan spoilen en als filmwebsite wil je die sweet sweet clicks hebben. Immers ze blijven ons met voornamelijk Endgame artikelen ons overspoelen, zelfs met spoilers als kers op de taart. Nee, dat is geen M. Night Shambhala plottwist.

Ironisch dat een interactieve website nogal maling heeft aan de reagerende leden die de wens hebben te gegeven om geen spoilers weg te geven. Laat staan dat het wel minder kan met MCU "nieuwtjes".

Maac "Misschien moet ik ook maar eens besluiten dat wanneer ik een film heb gezien iedereen over spoilers mag praten. Kan je nooit zeggen dat ik je niet gewaarschuwd heb."
Je weet dat het geen kwaad kan bij de medewerkers van FT, alleen bij de reagerende leden :P

Maac

Avatar

Master of Films "Maar je begrijpt Filmtotaal wel dat ze voor deze weg kiezen. De Russo Brothers zeggen offcieel dat je mag gaan spoilen en als filmwebsite wil je die sweet sweet clicks hebben."
Ik snap de overweging inderdaad, maar de Russo Brothers zijn in mijn optiek helemaal niet leidend. Het uitgangspunt zou moeten zijn dat iedereen dezelfde kijkervaring moet kunnen hebben. Spoil gerust raak binnen artikelen, maar niet in de kop. Ik heb bewust gekozen om Endgame artikelen te vermijden voor een blanco ervaring en tot gisteren was me dat gelukt. Is Endgame zo belangrijk dat iedereen die deze film nog niet gezien heeft geen bezoek kan brengen aan Filmtotaal zonder risico op spoilers te lopen? Erg onprofessioneel en totaal niet in het belang van de bezoeker.

Frietgezicht

Avatar

@ mof, die beloftes zijn gedaan door FT in Januari al:

https://www.filmtotaal.nl/nieuws/63991- Voor velen zijn het ontbreken van emoticons binnen het reageren toch een gemis. We gaan kijken of we er weer aan aantal terug kunnen brengen.

- Een 'Off-topic'-artikel werd ook een aantal keren genoemd in de context 'mag wel terugkomen'. Ook dat gaan we daarom weer in ere herstellen.

- Tevens gaan we een overzichtspagina terugbrengen waar je snel kan zien waar er voor het laatst is gereageerd op de site.

- Er komt een mogelijkheid om de redactie per e-mail te tippen als je het idee hebt dat een artikel inhoudelijk niet klopt of als er spelfouten in staan.


Hoeveel zijn inmiddels wat mee gedaan?

Maac

Avatar

@Master of Films
Nee, had ik nog niet gelezen, thanks. In principe begrijp ik de argumenten om veel Marvel-nieuws te plaatsen wel en ik neem ze dat niet echt kwalijk. Jammer zou zijn als andere (kleinere) producties hieronder lijden, maar de keuze om artikelen voorbij te scrollen is inderdaad makkelijk gemaakt. Ik klik ook niet snel op een artikel dat ik niet interessant vind, tenzij ik bijvoorbeeld nieuwsgierig ben naar de reacties.

Ik vind het gewoon jammer dat zijn standpunt omtrent spoilers, die volgens mij een stuk moeilijker te verdedigen is, niet verder wordt toegelicht.

Ja, ik kan onbelangrijk nieuws aan me voorbij laten gaan, maar als ik de koppen niet kan lezen zonder het risico te lopen gespoild te worden, wordt het een ander verhaal.

kokosnoot

Avatar

Als ze een hele pittige tiener neerzetten met ballen! Niet girly girly (kinderachtig dus) dan kan het leuk zijn. ff gegoogeld ze is in 2015 bedacht. Kritiek is oa dat ze niet door mensen bedacht is en geschreven met een Afrikaanse achtergrond. Ik vind iemand van 15 die nog studeert en dan al Iron man evenaart wel een tikje over de top.

Er bestaat een gevaar dat het meer van het zelfde wordt, of girly girly of over de top. Of formule werk. Ik zou dat echt zonde vinden. Maar nu er zo veel te verdienen valt met superhelden en marvel (Disney) hoop ik dat het over de top gedeelte en formule werk er niet insluipt. Al vrees ik van wel (lets hope Iam wrong).

Sunspot

Avatar

Haha, uiteraard, weet je wat, gooi al die mannelijke karakters er even uit.

Girlpower! Toch...

Marvel mag blij zijn dat ze nu Fox in handen hebben.

Sunspot

Avatar

Serieus, ik ben totaal niet meer geïnteresseerd in Disney/Marvel, de aankomende films, wat ze van plan zijn.

Misschien dat het toch vet wordt, maar zien we dan wel, voor nu is het eigenlijk klaar. Hoewel ik Black Widow wel wil zien, maar ook weer niet zoo nodig Smiley face.

Wacht op de Xmen, hoop dat het een apart universum wordt eigenlijk, maar zal wel niet.

Sunspot

Avatar

- Voor velen zijn het ontbreken van emoticons binnen het reageren toch een gemis. We gaan kijken of we er weer aan aantal terug kunnen brengen.
- Tevens gaan we een overzichtspagina terugbrengen waar je snel kan zien waar er voor het laatst is gereageerd op de site.

Zou vet zijn, kan je ook duidelijker 'emoties' tonen, weten wanneer er gereageerd is, geef zoveel meer interactie, discussie Smiley face.

Sunspot

Avatar

Hoop dat Sony overigens ook meer zijn eigen ding gaat doen en VAillant, Bloodshot! Ben echt benieuwd.

En hoop dat DC/Warner snel weer weet wat ze aan moeten met hun materiaal haha.

Rutherford

Avatar

Je mag gerust alles bundelen in een en hetzelfde bericht hoor Sunspot. *emoticoontje dat breed lacht met een pilsje in de hand*

Misschien moeten we de emoticoons die we willen gebruiken, gewoon beschrijven? *emoticoon die het licht ziet*

Sunspot

Avatar

^

Haha.

Nee, emoticons zijn zoveel duidelijker, moet ook een range aan emoties zijn, dan is het supermakkelijk, maakt alles beter, discussies Smiley face.

En vooral ook notificaties! Nu moet je zoeken, teruggaan naar berichten en kijken of iemand heeft gereageerd op bericht, omslachtig, niet handig.

NieuwsFilm

meest populair