Algemeen

Marvel-film 'Black Cat' blijft onderdeel van 'Sony's Universe of Marvel Characters'

Sony's Marvel-filmuniversum blijft ambitieus.

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
Verleden jaar was er Venom en volgend jaar verschijnen Morbius en Venom 2. Het Sony's Universe of Marvel Characters heeft net als het Marvel Cinematic Universe en het DC Extended Universe grote ambities. Een van de personages die in die reeks moeten opduiken is nog steeds Black Cat.

In gesprek met ScreenRant zei producent Amy Pascal dat Sony plannen heeft met het personage. "Ik vind Black Cat erg sterk, ik vind haar een geweldig goed personage. We hadden haar heel kort in de Amazing [Spider-Man]-film, maar dat was en personage dat we nog niet echt in de Black Cat hebben laten veranderen. We werken er nog aan," aldus Pascal.

Silver & Black
In een eerdere fase was Silver & Black in ontwikkeling bij regisseur Gina Prince-Bythewood. Dat project viel uit elkaar en werd naar verluidt geschrapt. Later verschenen er geruchten dat er wordt gewerkt aan losstaande films rond Black Cat en Silver Sable. Ook zijn er nog films in ontwikkeling rond personages als Nightwatch, Kraven the Hunter en Silk.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Dale Cooper

Avatar

Verkoop de rechten gewoon aan marvel/disney

SplashySleet20

Avatar

Ik denk eigenlijk dat ze al best ver zijn in dr ontwikkeling van die films en dat sommige misschien al 2021 de bioscoop in kunnen.

Rutherford

Avatar

Kraven? Damn, jammer dat ie niet in het MCU zit.

Master Of Films

Avatar

Vanwege de chemie en de dynamiek tussen Black Cat en Spider-Man werkt het karakter veel beter als Spider-Man te zien in een Black Cat film (of andersom Black Cat in een Spider-Man film).
Just 2 cents.

nieuwslaatste nieuws

meest populair