Celebrity

Vrouw die Cuba Gooding Jr. betast zou hebben is mogelijk aandachtstrekker

Ook heeft ze misschien psychische problemen.

door FilmTotaal om 14:17 in Celebrity
Het verhaal rond Cuba Gooding Jr., die door een vrouw is beschuldigd van ongepast gedrag, ontwikkelt zich verder. Op zondag 9 juni was hij uit in een nachtclub en zou de borsten van de vrouw hebben betast na een x-aantal borrels. Volgens de 30-jarige, anonieme vrouw moest de beveiliging erbij gehaald worden toen er ruzie ontstond. Later meldde de 51-jarige acteur zich vrijwillig bij de politie en werd uiteindelijk vrijgelaten zonder borgtocht. Nu lijkt zijn juridische team wat opvallende informatie over de aanklaagster te hebben gevonden.

Nieuwe, ingediende documenten van Gooding Jr.'s kant beweren dat de vrouw specifieke, psychische karakteristieken heeft die aantonen dat zij snel iemand ergens van beschuldigd. Vooral bekendheden zouden haar doelwit zijn. De vrouw is in deze zaak haar eigen vijand, want online heeft ze via berichten en blogs onthuld dat ze met allerlei problemen kampt. Waaronder "ongerustheid, depressie en andere psychische moeilijkheden." Ze geeft zelf aan dat haar verstand "één grote puinhoop" is.

Onzichtbaar
In de papieren staan ook andere citaten die Gooding Jr.'s juridische team zonder problemen van het internet gehaald heeft. Zo zou de vrouw zich altijd anders hebben gevoeld en nooit haar plek in de wereld hebben gevonden. Ze meldt zich onzichtbaar te voelen in een wereld die uit extensies en neppe borsten bestaat, vanwege haar haar eigen, korte kapsel en "bescheiden cupmaat." Als laatst vertelt ze: "Sommige mensen zijn bang voor anderen en willen graag onzichtbaar zijn. Zo'n persoon ben ik niet. Ik wil gezien worden."

[Rec]
Kennelijk is het incident wel op camera vastgelegd, maar blijft het moeilijk om te bepalen wat er precies gebeurd is. Gooding Jr. en de vrouw hebben in ieder geval contact gemaakt. Naast de ingediende papieren, die de aanklacht teniet willen verklaren, is ook de mening van een voormalig politieman toegevoegd. Deze John Baeza, die zich met zedenzaken heeft beziggehouden, beweert de video beeld voor beeld te hebben bekeken. De acteur uit Jerry Maguire zou nooit zijn handen op de borsten van de vrouw hebben geplaatst en erin hebben geknepen, hoe dronken hij ook was.

NieuwsFilm

meest populair