Algemeen

'Shazam!'-ster Zachary Levi wordt een superspion in actiekomedie 'Spy Guys'

Over een superspion in een onmogelijk missie, die ironisch genoeg uit de problemen wordt geholpen door zijn idiote vrienden.

door Jan-Peter Rook om 06:19 in Algemeen
Zachary Levi, bekend van de DC-productie Shazam! (2019) en de bekende tv-serie Chuck (2007-2012), is in onderhandeling voor een hoofdrol in een nieuwe actiekomedie genaamd Spy Guys. Als Levi zijn handtekening zet, dan speelt hij een superspion die vergelijkbaar zal zijn met Jason Bourne of het Mission: Impossible-personage Ethan Hunt.

Levi's superspion zit midden in een onmogelijke missie en weet op een gegeven moment niet meer hoe hij zich hier uit moet redden. Het zijn z'n volslagen idiote vrienden, die toevallig met hem mee op pad zijn gegaan, die hem uit de problemen helpen.

De New Line Cinema-productie Spy Guys zal worden geregisseerd door Jeff Tomsic, bekend van de komedie Tag uit 2018. Het scenario staat op naam van Adam Sztykiel, die eerder werkte aan films als Due Date (2010) en Rampage (2018).

Het is de bedoeling dat de opnames van Spy Guys snel van start gaan en ook in rap tempo worden afgerond. De reden hiervoor is dat het beoogde vervolg op Shazam! op een gegeven moment ook gemaakt zal worden en Levi moet dan wel beschikbaar zijn.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

SplashySleet20

Avatar

Na Shazam! Heeft Levi zichzelf bewezen als een echte film acteur.

Marklar

Avatar

eigenlijk eenzelfde soort rol als (in) chuck

NieuwsFilm

meest populair