Video

Trailer komische roadmovie 'Bad Trip' doet sterk denken aan 'Jackass'

Een komische roadmovie waarin twee acteurs grappen uithalen met echte mensen.

door Jan-Peter Rook om 08:20 in Video
De nieuwe komedie Bad Trip gaat over twee vrienden die samen een roadtrip maken en onderweg tal van streken uithalen. Gezien dit plot is het niet heel verrassend dat het script afkomstig is van Jeff Tremaine, de man die de Jackass-film Bad Grandpa schreef, toch? Als dit iets voor jou is, dan kun je de trailer hieronder bekijken.


Bad Trip is een roadmovie met geheime camera's en heel veel grappen. Twee beste vrienden besluiten een trip te maken en tijdens dit avontuur werden tal van krankzinnige scènes stiekem opgenomen, met echte mensen en oprechte reacties.

Grappen uithalen
Net als bij Jackass gaat het hier dus om een paar acteurs die in de film grappen uithalen met nietsvermoedende mensen. De film, waar ook enkele mensen achter The Eric Andre Show aan meewerkten, bevat een cast die bestaat uit Eric Andre, Lil Rel Howery, Charles Green, Adam Meir en Tiffany Haddish.

Bad Trip is een film van regisseur Kitao Sakurai. De film draait vanaf 25 oktober in de Verenigde Staten en heeft op dit moment nog geen Nederlandse releasedatum.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

jeff1983

Avatar

Dit is toch niet meer van deze tijd? Op Youtube wordt je doodgegooid met dit soort filmpjes.. En op TV met Foute Vrienden, Benidorm Basterds etc.

nieuwslaatste nieuws

meest populair