Komt Doctor Doom naar het Marvel Cinematic Universe?

Marvel Studios lijkt interesse te hebben in een bestaand project.

Al langere tijd werkt Noah Hawley, de man achter de FX-serie Fargo en de X-Men serie Legion, aan een film over de Fantastic Four-slechterik Doctor Doom. Dat project leek een stille dood te sterven nadat Disney eerder dit jaar Fox definitief inlijfde.

In gesprek met The Hollywood Reporter laat Hawley doorschemeren dat Marvel Studios geïnteresseerd is in zijn verhaal. Daarmee zou Doctor Doom zomaar het eerste grote nieuwe Fox/Marvel-personage kunnen zijn dat zijn intreden doet in het Marvel Cinematic Universe. Als eerste liet hij weten dat hij met Kevin Feige over het MCU heeft gesproken:


"Ik heb onlangs bij Kevin Feige, president van [Marvel Studios], gezeten en ik zei dat ik mezelf graag zie als een soort van R&D-afdeling van Marvel. Ik weet dat dit genre geweldige dingen kan doen, iets dat het Marvel Cinematic Universe] nu bewijst. Ik vraag me af wat we er nog meer mee kunnen doen? Kunnen we het surrealistisch maken? Kunnen we er een musical van maken? Dit niet grappig bedoeld, maar de vele technieken zijn er om je een subjectieve ervaring van deze personages mee te geven."

Doctor Doom
Vervolgens liet de filmmaker weten dat hij ook heeft gesproken over zijn Doctor Doom-project dat hij in 2017 aankondigde tijdens Comic-Con in San Diego. "Ik heb een script geschreven over Doctor Doom, een antiheldenverhaal dat ik echt leuk vind, en we praten er nog steeds over om deze te maken," aldus Hawley.

NieuwsFilm

meest populair