Video

Multiversum gedoe in trailer 'Teen Titans Go'-sequel

De Titans tegen misschien wel de geduchtste tegenstander ooit!

door Niels van Arkel om 11:25 in Video
Gisteren is de eerste trailer van de nieuwe Teen Titans Go To The Movies sequel gelanceerd. De film heeft de titel Teen Titans Go vs. Teen Titans meegekregen.De film is een direct vervolg op de after credit scène van Teen Titans Go to the Movies, waarin de originele televisie Teen Titans zich melden. Ze lijken nu dus terug in deze nieuwe film.De stemmencast van beide Teen Titans series zijn terug. Zo horen we o.a. Tara Strong als Raven en Scott Menville als Robin. De beide Teen Titans teams nemen het op tegen de grootste schurken uit beide universa: Trigon, Hexagon, de Kerstman en de tijd!

Met een Rotten Tomatoes-score van 91% was Teen Titans Go to the Movies een onverwacht succes. Of deze sequel een grote bioscooprelease krijgt of niet, is nog niet bekend.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

SplashySleet20

Avatar

Het wordt een direct to video vervolg. En het wordt gelanceerd op Dc universe. In nederland is de release nog niet bekend. Voor de dvd.

chazillionair28

Avatar

teen titans go is zeker de moeite waard ! Met name de vorige deel was echt leuk om te zien, mooie eerbetoning aan stan lee ook Smiley face

Goku32

Avatar

Ik vond het wel een grappige deel

ExtraDip3000

Avatar

Heb deel 1 nog niet gezien, maar het ziet er wel leuk uit. Misschien toch maar een keertje kijken dan.

JIGSAW8

Avatar

he bah waarom maken ze geen 2de seizoen van titans op Netflix of een film van titans. dat will iedereen veel liever Dan deze kinderachtige prutzooi

NieuwsFilm

meest populair