Humor

Arnold Schwarzenegger neemt klanten in de maling als undercover autoverkoper (video)

Alles voor een schoner milieu!

door Rik Timmer om 06:00 in Humor
Niet iedereen gelooft in de opwarming van de Aarde, de schade die het veroorzaakt en kan verergeren. Auto's die op gas rijden zijn o.a. een veel besproken probleem - het Nederlandse kabinet wil zelfs dat ons land elektrisch gaat rijden. Een buitenlander die het daarmee eens lijkt te zijn is de 71-jarige Arnold Schwarzenegger. De Oostenrijkse actieheld is een fan van grote wagens en toverde zijn geliefde, olie-zuipende Hummer H1 om tot een elektrische wagen. Middels een vermakelijke video van Veloz tracht hij de rest van de wereld zijn voorbeeld te volgen.

De non-profitorganisatie Veloz wil de verkoop van auto's met een batterij stimuleren en besloot daarom met de Terminator het onderstaande Kicking Gas te maken - een undercover operatie waarbij Schwarzenegger zich opnieuw in Howard Kleiner transformeert (een alias die hij eerder opnam om als persoonlijke trainer in een sportschool aan het werk te gaan). Deze keer tracht hij aan mensen een auto te verkopen die op gas rijdt, terwijl ze duidelijk naar iets anders op zoek zijn.


Zoals we zien tuint niet iedereen in Schwarzenegger's maffe actie, wat wel verrassend is gezien het onopvallende accent van de acteur en de uitmuntende vermomming. Via een verklaring onthulde hij een gewaagde, maar ook grappige campagne te willen maken. Het bang maken van mensen, door te praten over klimaatverandering, ziet hij niet meer zitten. Aan het eind van de video zegt hij dan ook: "Elektrische auto's besparen geld, tijd en het milieu. Zonder het plezier en opwinding van het autorijden op te offeren."

12 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Scheerzeep

Avatar

Ook voor bijna 1000 euro?

Artificialis

Avatar

You know that the planet is too crowded, right? Gasoline cars create pollution and it curbs population. It brings it down. That is the idea.

Briljant!

Tako

Avatar

hahaha... 'The Pump is sometimes more satisfying than sex..'

Maar hij heeft ook wel wat goed te maken.

Master Of Films

Avatar

Waarom hier eigenlijk geen film (ala Borat) van gemaakt.

Maac

Avatar

Fake.

kokosnoot

Avatar

Super grappig! @Mof Hij zou inderdaad een prima a la borat film kunnen neerzetten. Zou nog best een succes kunnen worden.

Sunspot

Avatar

Haha, zag het op Insta, inderdaad geniaal :D.

Zo grappig ook dat typetje en met een boodschap ook nog Smiley face.

Wil meer zien van Harold STeiner!

Lurch

Avatar

Geweldig! Echt heel leuk gedaan

MikeyMo

Avatar

Hoe kun je hier niet doorheen zien?

Civilian Supreme

Avatar

^idd maar toch leuk en geniaal die opmerkingen.
Tijd voor een True lies 2.

Sunspot

Avatar

@MikeyMo

Die eerst gast, met vriendin ziet het ook gelijk, maar speelt mee, ook duidelijk te zien/horen, wanneer Arnodl zijn fake naam opgeeft :D

NieuwsFilm

meest populair