Arnold Schwarzenegger neemt klanten in de maling als undercover autoverkoper (video)

Arnold Schwarzenegger neemt klanten in de maling als undercover autoverkoper (video)

Alles voor een schoner milieu!

Niet iedereen gelooft in de opwarming van de Aarde, de schade die het veroorzaakt en kan verergeren. Auto's die op gas rijden zijn o.a. een veel besproken probleem - het Nederlandse kabinet wil zelfs dat ons land elektrisch gaat rijden. Een buitenlander die het daarmee eens lijkt te zijn is de 71-jarige Arnold Schwarzenegger. De Oostenrijkse actieheld is een fan van grote wagens en toverde zijn geliefde, olie-zuipende Hummer H1 om tot een elektrische wagen. Middels een vermakelijke video van Veloz tracht hij de rest van de wereld zijn voorbeeld te volgen.

De non-profitorganisatie Veloz wil de verkoop van auto's met een batterij stimuleren en besloot daarom met de Terminator het onderstaande Kicking Gas te maken - een undercover operatie waarbij Schwarzenegger zich opnieuw in Howard Kleiner transformeert (een alias die hij eerder opnam om als persoonlijke trainer in een sportschool aan het werk te gaan). Deze keer tracht hij aan mensen een auto te verkopen die op gas rijdt, terwijl ze duidelijk naar iets anders op zoek zijn.


Zoals we zien tuint niet iedereen in Schwarzenegger's maffe actie, wat wel verrassend is gezien het onopvallende accent van de acteur en de uitmuntende vermomming. Via een verklaring onthulde hij een gewaagde, maar ook grappige campagne te willen maken. Het bang maken van mensen, door te praten over klimaatverandering, ziet hij niet meer zitten. Aan het eind van de video zegt hij dan ook: "Elektrische auto's besparen geld, tijd en het milieu. Zonder het plezier en opwinding van het autorijden op te offeren."

NieuwsFilm

meest populair