Daisy Ridley is straks helemaal klaar met 'Star Wars'

Daisy Ridley is straks helemaal klaar met 'Star Wars'

De actrice keert niet terug als Rey.

Actrice Daisy Ridley is klaar met Star Wars als de trilogie met The Rise of Skywalker afgerond is. Ze gaat dus niet spelen in een van de films die Lucasfilm gepland heeft voor december 2022, 2024 en 2026. De eerste daarvan komt van de hand van David Benioff en D.B. Weiss, maar brengt ons niet meer van Rey.

Tijdens een interview met de site BuzzFeed, vertelde actrice Ridley dat ze geen onderdeel uit zal maken van de rest van de franchise. Het is dus helemaal gedaan zodra ze haar werk aan Star Wars 9 afgerond heeft.

Einde verhaal
"Ik bedoel, ik kan je zeggen dat ik niet in de volgende trilogie zit. Nee, ik denk dat het gemaakt wordt door die mannen die Game of Thrones gemaakt hebben, alleen weet ik dat niet zeker. Hoe dan ook, ze hebben me verteld dat het een losstaand verhaal wordt," vertelde de actrice, die er straks dus klaar mee is.

Aangezien er geen volgend vervolg komt, is het verhaal van Rey dus straks ook echt helemaal afgerond. Een van de voornaamste verkooppunten van de nieuwe films is immers dat het nieuwe verhalen met nieuwe personages worden.

NieuwsFilm

meest populair