Tom Holland voorspelde drie jaar voordat hij Spider-Man werd al dat hij de rol zou gaan spelen

Tom Holland voorspelde drie jaar voordat hij Spider-Man werd al dat hij de rol zou gaan spelen

De superheld die hij ooit hoopte te vertolken, werd al snel werkelijkheid.

Nadat Tobey Maguire voor het eerst gestalte gaf aan Spider-Man, werd hij enkele jaren later opgevolgd door Andrew Garfield. De derde Spider-Man is degene die we kennen uit het huidige Marvel Cinematic Universe, een rol van Tom Holland. In 2016 was hij voor het eerste te bewonderen als de superheld in Captain America: Civil War. Hij leek echter al eerder een voorgevoel te hebben dat deze outfit hem goed zou passen.

Tijdens de Empire Awards van 2013, nog enkele jaren voordat hij gecast zou worden in de rol, werd hem gevraagd welke superheld hij ooit graag zou spelen in een film. "Misschien wel Spider-Man, over een jaar of tien, als ze een reboot van de reboot willen maken. Dat zou wel gaaf zijn", liet hij destijds tegenover de camera's optekenen. Volgende week is de acteur al voor de tweede keer in zijn eigen film te zien als de held in Spider-Man: Far From Home.

Ironie
De ironie wil dat hij bekend staat als iemand die meermaals spoilers van zijn films verklapte tijdens persmomenten. Overigens altijd per ongeluk, maar het zorgde er wel voor dat de acteur voor de laatste Avengers-films geen script meer kreeg zodat hij zich niet opnieuw zou kunnen verspreken. Gek genoeg verklapte hij tijdens dit interview zijn eigen toekomst, zelfs nog voordat de producenten bezig waren met een nieuwe Spider-Man.

NieuwsFilm

meest populair