Robert Patrick (Terminator 2) is een maniakale moordenaar in trailer 'Tone-Deaf'

Robert Patrick (Terminator 2) is een maniakale moordenaar in trailer 'Tone-Deaf'

Deze horrorfilm ziet er behoorlijk krankzinnig uit!

Tone-Deaf is een nieuwe horrorfilm over een pas ontslagen vrouw die besluit er even tussenuit te gaan en een huis op het platteland huurt. Helaas voor haar blijkt de eigenaar van het optrekje een levensgevaarlijke gek te zijn. Het ziet er lekker krankzinnig uit, dus check snel de eerste trailer.


Nadat ze haar baan is kwijtgeraakt en ook haar meest recente disfunctionele relatie is geëindigd, besluit Olive (Amanda Crew) een weekendje de stad te ontvluchten en naar het platteland te gaan voor wat rust en zelfreflectie. Ze huurt een prachtig huis van de excentrieke weduwnaar Harvey, gespeeld door Robert Patrick.

Moordlustige nijgingen
Olive en Harvey komen duidelijk uit verschillende generaties en botsen al snel met elkaar. Dit heeft afgrijselijke gevolgen, want Harvey zet zijn boosheid om in moordlustige nijgingen en er ontstaat een bloederige strijd waarbij Olive moet vrezen voor haar leven.

Tone-Deaf komt van schrijver en regisseur Richard Bates Jr., bekend van griezelfilms als Excision (2012), Suburban Gothic (2014) en Trash Fire (2016). Naast Patrick en Crew bestaat de cast uit Hayley Marie Norman, Johnny Pemberton, Nancy Linehan Charles, AnnaLynne McCord, Keisha Castle-Hughes, Ray Wise en Kim Delaney.

Tone-Deaf draait vanaf 23 augustus in de States. Over een Nederlandse release is nog niets bekend.

NieuwsFilm

meest populair