Meer nieuws 'Saw 9'

Meer nieuws 'Saw 9'

De opnames beginnen volgende maand al!

Het is alweer een tijdje geleden dat we iets over de Saw reboot hebben gehoord. Zo weten we dat Chris Rock het script voor de nieuwe film schrijft en ook op zal treden als producent. Blijkbaar hebben ze veel vooruitgang geboekt, want de opnames beginnen volgende maand al!

Dit liet de regisseur van de film, Darren Lynn Bousman weten. Hij maakte drie Saw films, deel twee t/m vier en liet daarna weten klaar te zijn met de franchise. Uiteindelijk heeft hij zich toch bedacht, getuige zijn bericht op Twitter: ''Over een paar dagen beginnen we met de opnames voor de nieuwe Saw film. Ik had eerlijk gezegd nooit gedacht dat ik dit ooit nog zou doen! Maar het vervolg mag er zijn en ik ben er heel eerlijk in: niemand is er klaar voor om de gestoorde dingen te zien die gaan gebeuren in dit nieuwe bloedstollende deel!''

Nog veel onbekend
Over de casting is helaas nog niks bekend. Het zou kunnen dat Chris Rock zelf een belangrijke rol speelt in de film, maar dat is nog niet bevestigd. Wel is al bekend gemaakt dat cinematograaf Jordan Oram bij het project betrokken is. Hij maakte meerdere korte films en maakte ook clips voor bekende artiesten zoals o.a. Drake. Saw 9 wordt zijn eerste speelfilm.

NieuwsFilm

meest populair