Algemeen

Regisseur Neill Blomkamp (District 9) geeft update over 'RoboCop Returns'

De Zuid-Afrikaanse Blomkamp werkt nog steeds hard aan een waardige sequel.

door Zilko Tarici om 22:30 in Algemeen
Vorig jaar werd aangekondigd dat Neill Blomkamp (Elysium, Chappie, District 9) hard werkt aan een vervolg op de oorspronkelijke RoboCop van onze eigen Paul Verhoeven. Sindsdien is het echter stilletjes geweest rondom het project, dat de titel RoboCop Returns zou dragen. Tot vandaag. Blomkamp liet namelijk via social media weten nog steeds te werken aan de sequel.

De Oscar-genomineerde regisseur zei er het volgende over via zijn Twitter-account:

"Het script wordt momenteel geschreven. Het gaat net zijn alsof Paul Verhoeven zelf een vervolg heeft geregisseerd."

Blomkamp <3 Verhoeven
Blomkamp heeft altijd gezegd een enorme fan te zijn van filmmakers als James Cameron en Paul Verhoeven. Met District 9 leek hij ook een waardige opvolger te zijn van deze twee giganten van de filmindustrie. Daarna verliep alles echter niet even soepel. Toch kunnen wij ons geen andere regisseur voorstellen die er alles aan zal doen om trouw te blijven aan de oorspronkelijke visie van Verhoeven. FilmTotaal zal dit project dan ook nauwlettend voor jullie in de gaten houden!

9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

5ieb

Avatar

Alle vertrouwen erin... Laat maar komen. Smiley face

Gigan72

Avatar

De eerste 2 films van hem zijn prima
Chappie was echt zwaar bagger.
Ik hoop dat hij die nep rappers ( Die Antwoord ) niet meer cast voor een film.Gigan72

Avatar

Vraag me ook af wat Paul er van vindt.
Hij is nooit positief over vervolgen of remakes van zijn films.

Maac

Avatar

Heel veel zin in!

Civilian Supreme

Avatar

Qua stijl zou het sowieso een student kunnen zijn van Verhoeven, ik krijg alleen altijd de kriebels als ze het na lange tijd nog steeds hebben over 'we zijn nog bezig met het script'.
Over het algemeen betekend dat niet veel goeds.

Vind het wel een vereiste dat Weller terugkomt. Alles kan goed zijn aan deze film maar als hij er niet bij is zal het nooit als een direct vervolg aanvoelen.

Goku32

Avatar

Nee doe maar niet de eerste was en blijft geweldig. Deel 2 ging ook nog wel met die drugs robot Hahahahahaha. Maar de rest was echt poep

Master Of Films

Avatar

Ken je die grap van Neill Blomkamp over Alien 5. Die ging niet door. En nu komt hij met RoboCop Returns Smiley face

Hans43

Avatar

Er is al een remake geweest die niet echt aan heeft geslagen en nu denkt hij een vervolg op het origineel te maken? De originele acteurs zijn te oud om nog wat goeds neer te zetten. Ok Robo zelf is vast met CGI helemaal als van ouds te krijgen, maar de rest van de cast zal toch vervangen moeten worden door andere acteurs. Ik vond de Blomkamp films best grappig en knap gemaakt maar ik denk niet dat hij de kans gaat krijgen om dit tot een goed einde te maken.

Devenace

Avatar

Zou wel leuk zijn als Weller er in voorkomt en alleen zn hoofd op een bestuurbaar auto’tje zit en dat dat zijn nieuwe lichaam is.

NieuwsFilm

meest populair