Kristen Stewart is een ware actieheldin in nieuwe 'Charlie's Angels'

Kristen Stewart is een ware actieheldin in nieuwe 'Charlie's Angels'

Regisseuse nieuwe 'Charlie's Angels' heeft veel vertrouwen in Kristen Stewart

Het duurt nog even voordat de nieuwste versie van Charlie's Angels te zien zal zijn - 14 november om precies te zijn - maar afgelopen week kregen we dan eindelijk de eerste bewegende beelden te zien. De film, geschreven en geregisseerd door Elizabeth Banks, bevat hoofdrollen voor Ella Balinska, Naomi Scott en Kristen Stewart. Met de tv-serie en de andere twee films in het achterhoofd is niet iedereen onder de indruk. Toch beweert Banks dat we vertrouwen in het nieuwste spektakel moeten hebben.

Zo legde de 45-jarige Amerikaanse uit dat ze goed heeft afgekeken van andere actiefilms. Tijdens een persconferentie zei ze: "Ik hou van Tony Scott's films. Ik heb naar veel van zijn werk gekeken. Naar 'Mission: Impossible' een klein beetje. Ik vind het samenspel tussen de karakters geweldig, de grapjes die ze maken. Met name de laatste set films."

Gouden lasso
Banks legde uit dat de delen met Rebecca Ferguson erin haar inspireerde. "'Wonder Woman' was ook opwindend, die inmiddels uit is gekomen. Daar hebben we ook naar gekeken. In onze film zitten er geen superkrachten, dus ik heb geen gouden lasso om mee te spelen. Ook hebben we 'Atomic Blond' en 'John Wick' bestudeerd."

Komiek
Om de gevechten zo reëel mogelijk te maken voerde Kristen Stewart velen van haar stunts zelf uit. Dat vind Banks wel bewonderenswaardig. "Ze is een echte actieheldin. Daar is geen twijfel over mogelijk. In de film is ze superstoer. Ze heeft zoveel stunts zelf gedaan, veel getraind. Zij allemaal. Ze oefenden met wapens, met rijden. En [Stewart] is gewoon echt heel grappig. Ik denk dat ze evenveel geslaagde grappen in deze film maakt als andere komieken die vandaag de dag werken. Het zal mensen echt verrassen."

NieuwsFilm

meest populair