Will Smith als superspion die in een duif verandert in trailer 'Spies in Disguise'

Will Smith als superspion die in een duif verandert in trailer 'Spies in Disguise'

Door de schuld van Tom Holland gaat het fout.

In de animatiefilm Spies in Disguise is Will Smith een superspion, totdat een nerdy Tom Holland hem letterlijk in een duif verandert. Hilariteit verzekerd, ook in deze tweede trailer.



Agent Lance Sterling (stem van Smith) is de coolste op z'n werk. Iedereen kijkt naar hem op, iedereen kent zijn naam. Sterling ontsnapt telkens aan het gevaar met het grootste gemak. Ook de jonge wetenschapper Walter Beckett (stem van Holland) kijkt naar hem op, en zegt dat hij iets heeft uitgevonden om Sterling nog cooler te maken: hij kan hem laten verdwijnen. Alleen gaat dat net even iets anders: Sterling verdwijnt niet, maar verandert in een duif. En hij is daar niet bepaald blij mee. De twee zijn nu gedwongen om samen naar een oplossing te zoeken.

Adaptatie van een kortfilm
Spies in Disguise is een uitbreiding op een eerdere korte animatiefilm Pigeon: Impossible, wat eigenlijk ook een hilarische titel was geweest voor deze film, die zichzelf duidelijk niet al te serieus neemt. Naast Will Smith en Tom Holland spreken ook Karen Gillan, Ben Mendelsohn, en Rashida Jones stemmen in.

Spies in Disguise komt aan het eind van december in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair