Sinistere trailer voor remake 'Jacob's Ladder'!

Sinistere trailer voor remake 'Jacob's Ladder'!

De remake van de klassieker uit 1990.

In 1990 leverde regisseur Adrian Lyne de psychologische horrorfilm Jacob's Ladder af. De film was destijds geen enorm succes, maar in de jaren daarna bleek de film een inspiratiebron voor andere filmmakers en kreeg de film een bepaalde cultstatus. Nu is er de lang verwachte remake. Check de trailer hieronder.

In de nieuwe Jacob's Ladder krijgt een man genaamd Jacob Singer eindelijk zijn leven terug na de dood van zijn broer in Afghanistan. Hij heeft een mooie vrouw, een pasgeboren kind en een succesvolle carrière als chirurg. Wanneer een vreemdeling hem benadert en hem vertelt dat zijn broer nog leeft en in een ondergronds onderkomen woont met andere dakloze veteranen, begint het leven van Jacob uit een te vallen. Hij begint te hallucineren. Hij denkt dat hij wordt achtervolgd door gewelddadige aanvallers en wordt bezeten door de gedachte over wat er echt met zijn broer is gebeurd.


In het origineel waren er rollen voor onder meer Tim Robbins, Elizabeth Peña en Danny Aiello. In de remake zien we vooral de acteurs Michael Ealy, Nicole Beharie, Jesse Williams en Joseph Sikora. De regie lag in handen van David M. Rosenthal, bekend van titels als How It Ends (2018) en The Perfect Guy (2015).

Vanaf 23 augustus is de nieuwe Jacob's Ladder te zien in de Amerikaanse bioscoopzalen. Een Nederlandse release zal hoogstwaarschijnlijk plaatsvinden via Video on Demand en schijf.

NieuwsFilm

meest populair