Video

Sinistere trailer voor remake 'Jacob's Ladder'!

De remake van de klassieker uit 1990.

door Bram de Groot om 08:54 in Video
In 1990 leverde regisseur Adrian Lyne de psychologische horrorfilm Jacob's Ladder af. De film was destijds geen enorm succes, maar in de jaren daarna bleek de film een inspiratiebron voor andere filmmakers en kreeg de film een bepaalde cultstatus. Nu is er de lang verwachte remake. Check de trailer hieronder.

In de nieuwe Jacob's Ladder krijgt een man genaamd Jacob Singer eindelijk zijn leven terug na de dood van zijn broer in Afghanistan. Hij heeft een mooie vrouw, een pasgeboren kind en een succesvolle carrière als chirurg. Wanneer een vreemdeling hem benadert en hem vertelt dat zijn broer nog leeft en in een ondergronds onderkomen woont met andere dakloze veteranen, begint het leven van Jacob uit een te vallen. Hij begint te hallucineren. Hij denkt dat hij wordt achtervolgd door gewelddadige aanvallers en wordt bezeten door de gedachte over wat er echt met zijn broer is gebeurd.


In het origineel waren er rollen voor onder meer Tim Robbins, Elizabeth Peña en Danny Aiello. In de remake zien we vooral de acteurs Michael Ealy, Nicole Beharie, Jesse Williams en Joseph Sikora. De regie lag in handen van David M. Rosenthal, bekend van titels als How It Ends (2018) en The Perfect Guy (2015).

Vanaf 23 augustus is de nieuwe Jacob's Ladder te zien in de Amerikaanse bioscoopzalen. Een Nederlandse release zal hoogstwaarschijnlijk plaatsvinden via Video on Demand en schijf.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

orlock

Avatar

Het is officieel.....Originaliteit is dood in Hollydood.......

Goku32

Avatar

Orlock,u heeft helemaal gelijk inderdaad ze kunnen niks nieuws meer verzinnen in Hollywood

Tycho Nestoris

Avatar

Jacob's Ladder heeft helemaal geen remake nodig. Totaal overbodig.

Wilmar

Avatar

Helemaal met Tycho Nestoris eens. Ik denk dat dit een teleurstellende kijkervaring gaat worden. De originele film was al goed genoeg.

SupaFly

Avatar

Het origineel was onwijs vet omdat je niet wist wat er speelde. Heb je origineel al gezien kan je deze zeker skippen, totaal overbodige remake van een film die achteraf in een zin samen te vatten is (geen spoilers voor diegene die deze remake alsnog willen zien).

NieuwsFilm

meest populair