'Once Upon a Time in Hollywood' is misschien Tarantino's laatste

'Once Upon a Time in Hollywood' is misschien Tarantino's laatste

De regisseur wil op de top van zijn kunnen stoppen.

De gehele cast van Once Upon a Time in Hollywood is volop reclame aan het maken voor hun nieuwe film, die deze zomer dan eindelijk te zien zal zijn. Een van de grootste namen van de film, Brad Pitt, zei recentelijk nog dat zijn acteercarrière misschien wel langzaam tot een eind komt. De regisseur van de film, Quentin Tarantino, laat zich op een soortgelijke manier uit over zijn carrière.

Het is al langere tijd bekend dat Tarantino maar tien films wil maken en daar lijkt de regisseur zich aan te houden: ''Ik denk dat het regisseren van films voor mij voorbij is. Ik zie mezelf wel nog boeken en theaterstukken schrijven, dus ik blijf zeker creatief bezig. Maar ik heb alles gegeven aan de films, dat is nu op''.

Brad Pitt
Brad Pitt liet weten dat de regisseur niet bluft: ''Het wordt wel vaker gevraagd of hij de waarheid vertelt, maar ik denk dat hij bloedserieus is. Ik heb het met hem erover gehad en het is duidelijk dat hij op de piek van zijn kunnen wil stoppen. Maar hij heeft genoeg andere plannen, dus we hoeven geen afscheid van hem te nemen''.

Once Upon a Time in Hollywood zou zelfs wel eens zijn laatste film kunnen zijn. Dat zegt Tarantino tenminste zelf: ''Als de film erg goed wordt onthaald, maak ik misschien niet eens een tiende film. Misschien stop ik dan wel meteen ermee, zolang het allemaal goed gaat. We zullen het zien...''

NieuwsFilm

meest populair