Vet! Britt Dekker komt met paardenpraat-film 'Whitestar'

Van Echte meisjes in de jungle naar paardenfilm.

Bram de Groot 8 juli 2019 10:10 in Algemeen
Nederlands celeb Britt Dekker komt dit najaar met een eigen bioscoopfilm, namelijk de "paardenpraat-film" Whitestar. Just Film Distribution en 2CFILM hebben dit vandaag bekend gemaakt. In de film maakt 26-jarige paardenliefhebster haar acteerdebuut, samen met haar paard George. Britt kennen we uiteraard van het RTL 5-datingprogramma 'Take Me Out' en 'Echte meisjes in de jungle'.

Naast Britt Dekker is ook Esra de Ruiter te zien in Whitestar. Het scenario is geschreven door Michiel Peereboom en de regie is in handen van Jamel Aattache (Zwaar Verliefd!). "Ik vind het echt supertof dat ik een bioscoopfilm mag maken. Dit was al heel lang een droom dus extra gaaf dat het nu ook echt gaat gebeuren. Ik kan niet wachten tot de opnames beginnen en ik hoop dat iedereen net zo enthousiast over de film zal zijn als ik ben!", aldus Britt Dekker in een officieel persbericht.

Paardenfilm over winnaars!
Whitestar is een feelgood familiefilm over de bijzondere relatie tussen Britt en het afgedankte springpaard Whitestar. Wanneer blijkt dat Whitestar toch bijzondere talenten heeft haalt de eigenaar hem weer weg bij Britt om wedstrijden te rijden, maar zonder succes. Pas als Britt en Whitestar weer samen zijn, halen ze het beste in elkaar naar boven en blijkt Whitestar een echte winnaar.


Fucking Vet Niet!
Dekker heeft haar eigen YouTube-kanaal PaardenpraatTV en in het verleden was ze een heuse popster, dankzij haar wereldhit 'Fucking Vet' (zie onder). Whitestar is vanaf oktober te zien in de Nederlandse bioscopen.NieuwsFilm