Celebrity

Ouders Disney-ster Cameron Boyce reageren op dood zoon (20): 'De pijn is onbeschrijfbaar'

Boyce overleed als gevolg van een epileptische aanval.

door Jeffrey Kouters om 10:00 in Celebrity
Libby en Victor, de ouders van de overleden Disney-acteur Cameron Boyce, hebben via een emotioneel statement gereageerd op de dood van hun zoon. Boyce overleed afgelopen zaterdag na een epileptische aanval in zijn slaap. Zijn ouders zijn dankbaar voor alle condoleances die zij hebben mogen ontvangen.

Camerons ouders hadden aanvankelijk laten weten met rust te willen worden gelaten gedurende hun rouwperiode. De steunbetuigingen die zij de afgelopen dagen hebben ontvangen heeft hen echter veel goed gedaan. Daarom heeft de familie besloten om nu toch even via een statement aan het Amerikaanse blad People iets te laten weten."Er zijn geen woorden om te beschrijven hoe dankbaar we zijn voor alle liefde en steun die we hebben mogen ontvangen. We willen dan ook iedereen bedanken die ons heeft omringd met liefde en respect voor Cameron en steun aan onze familie. Cameron was de definitie van vriendelijkheid, een licht dat voor altijd zal blijven schijnen doordat zijn geest voort zal leven in iedereen die hem kende en liefhad"

"Hij was de rots van onze familie en had altijd een positieve, warme en zorgzame kijk op alles en iedereen. De pijn die wij nu voelen is onbeschrijfbaar, maar we doen ons best om door te gaan, om ervoor te zorgen dat Camerons nagedachtenis en alles waar hij voor stond geëerd zal worden. Hij werd en wordt nog steeds ontzettend gekoesterd en hij zal voor eeuwig een plekje in onze harten hebben. Hij is onze vallende ster"Maandag hebben schouwartsen een autopsie uitgevoerd om de precieze doodsoorzaak te achterhalen. Boyce werd slechts 20 jaar oud.

nieuwslaatste nieuws

meest populair