Eerste foto 'Ghostbusters 3'!

Eerste foto 'Ghostbusters 3'!

Over een jaar zullen we zien hoe Jason Reitman de films van zijn vader Ivan opvolgt.

Na fans te hebben meegedeeld dat de opnames van Sony-productie Ghostbusters 3 eindelijk gaan beginnen, heeft Jason Reitman dit feit nu gevierd door via Instagram de eerste setfoto vrij te geven. Op de foto zien we hoofdrolspelers Mckenna Grace, Finn Wolfhard en Carrie Coon, vergezeld met de tekst 'The Family's All Here'. Reitman is daarnaast te zien met zijn vader Ivan Reitman, regisseur van de eerste twee Ghostbusters-films. Je kunt de foto hieronder bekijken.

Grace's kapsel en bril lijken heel sterk te hinten naar een gelijkenis met Egon Spengler (gespeeld in de oorspronkelijke films door wijlen Harold Ramis). Het zou ons dan ook zeer verbazen als zij niet de (klein)dochter van Spengler blijkt te zijn. Wolfhard toont daarnaast ook de nodige gelijkenis met Spengler.

Who you gonna call?
Verdere details over de plot van de nieuwe Ghostbusters zijn nog onbekend. Wel weten we dat in elk geval Sigourney Weaver en Annie Potts zullen terugkeren in hun oorspronkelijke rollen. Paul Rudd zal daarnaast een leraar spelen in de film. Centraal staan een alleenstaande moeder (Coon) en haar gezin. De eerder genoemde Jason Reitman regisseert de film, en neemt het stokje over van zijn vader Ivan. De jonge Reitman schreef daarnaast het script samen met Gil Kenan. Vanaf juli 2020 in de Nederlandse bioscopen.


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair