'Fast & Furious: Hobbs and Shaw'-sterren "onder vuur" door defect tijdens wereldpremière

'Fast & Furious: Hobbs and Shaw'-sterren "onder vuur" door defect tijdens wereldpremière

Het ging niet helemaal goed tussen de sterren.

Na acht hoofdfilms in de Fast and the Furious-franchise verschijnt binnenkort de eerste spin-off in de reeks rond de personages van Dwayne Johnson en Jason Statham, respectievelijk Luke Hobbs en Deckard Shaw. Zaterdag ging Fast & Furious: Hobbs & Shaw in première en dit verliep zeker niet als gepland.

In aanwezigheid van de nodige celebs moest de film tussentijds stopgezet worden. Een mechanisch defect zorgde ervoor dat het elektrische netwerk in de bioscoopzaal haperde, waarna het begon te flikkeren en te knallen. Het gevolg was ook dat er een vonkenregen door de zaal schoot.


Water gemorst...
De film werd na een half uur een kwartier lang stilgelegd om na te gaan wat er was gebeurd. Naast regisseur David Leitch (John Wick, Deadpool 2) sprak ook The Rock het publiek toe. Hij gaf aan dat de veiligheid werd bekeken en grapte dat Statham in paniek de zaal had verlaten. "Jason is in dolle paniek weggerend," aldus Johnson.

Er zijn geruchten dat de toedracht een omgevallen beker water is. Van Fast & Furious: Hobbs and Shaw wordt verwacht dat er een Noord-Amerikaanse financiële aftrap zal zijn met $65 miljoen. Hieronder de trailer.



NieuwsFilm

meest populair