Celebrity

Lady Gaga & Bradley Cooper nu officieel een stel?

Gaga zou zelfs al bij Cooper zijn ingetrokken.

door FilmTotaal om 18:46 in Celebrity
Zijn Lady Gaga en Bradley Cooper nu toch voor elkaar gevallen? Volgens het Amerikaanse tijdschrift In Touch wonen de twee sterren inmiddels samen.

De geruchten dat Lady Gaga (33), die in echt Stefani Germanotta heet, en Bradley Cooper (44) stiekem een stel vormen gaan al sinds de release van hun gezamenlijke film A Star Is Born vorig jaar. Die liefde, die duidelijk van het scherm afspatte, zou niet gespeeld zijn, maar oprecht. Tijdens het draaien van de film hadden de twee dan wel allebei een officiële relatie (Gaga met talentmanager Christian Carino en Cooper met topmodel Irina Shayk), maar die zijn inmiddels gestrand.

Trouwen en kinderen
Volgens de bronnen van In Touch hoeven Gaga en Cooper hun relatie niet langer meer geheim te houden. Gaga zou zelfs al haar inboedel hebben laten invliegen om bij Cooper in te kunnen trekken in zijn mega-appartement in New York, de stad waar Gaga zelf ook vandaan komt. De twee beroemdheden schijnen inmiddels ook plannen te hebben om te trouwen. Ook willen ze graag kinderen samen, weet In Touch te melden.

NieuwsFilm

meest populair