Trailer voor thriller 'Angel of Mine': stalkende moeder zoekt haar dode dochter

Trailer voor thriller 'Angel of Mine': stalkende moeder zoekt haar dode dochter

Ze is ervan overtuigd dat het kind van haar buren eigenlijk haar eigen overleden dochter is.

In de nieuwe thriller Angel of Mine speelt Noomi Rapace (Prometheus, Sherlock Holmes: A Game of Shadows) een rouwende moeder die geobsedeerd raakt door de dochter van haar buren. Dit komt omdat ze ervan overtuigd is dat dit meisje eigenlijk haar eigen overleden dochter is. Check snel de trailer.


Lizzie is een mentaal niet al te stabiele vrouw en dat is ook niet zo vreemd. Naast de dood van haar ene dochter dreigt ze ook nog haar andere kind te verliezen in een voogdijstrijd met haar ex-man Mike (Luke Evans). Wanneer Lizzie de dochter van haar buurvrouw Claire (Yvonne Strahovski) ziet, begint ze ervan overtuigd te raken dit eigenlijk haar eigen dochter is.

Geobsedeerd
De geobsedeerde Lizzie stalkt haar buren en verliest ze geen moment uit het oog, waardoor Claire en haar man op hun hoede zijn. Hun pogingen om Lizzie op afstand te houden, zorgen er echter voor dat haar gedrag alleen maar extremer wordt.

De rest van de cast bestaat uit Richard Roxburgh, Finn Little, Rob Collins, Rachel Gordon, Tracy Mann, Emily Gruhl en Annika Whiteley. Angel of Mine, een film van regisseuse Kim Farrant, werd geschreven door Luke Davies en David Regal.

De film draait vanaf 30 augustus in de States. Over een Nederlandse release is (nog) niets bekend.

NieuwsFilm

meest populair