Trailer 'A Score to Settle': wie is er klaar voor meer Nicolas Cage?

Trailer 'A Score to Settle': wie is er klaar voor meer Nicolas Cage?

Actiethriller over een gangster die na een lange onterechte gevangenisstraf besluit wraak te nemen op z'n voormalige maffiabazen.

Wie is er klaar voor meer Nicolas Cage? Hieronder vind je de officiële trailer van A Score to Settle, een nieuwe actiethriller over een gangster van een lokaal misdaadsyndicaat, die onterecht 22 jaar lang in de gevangenis moet zitten. Eenmaal vrij besluit hij wraak te nemen op zijn voormalige maffiabazen die hem er destijds in hebben geluisd.


Wanneer hij dodelijk ziek wordt verklaard, wordt Frankie Carver (Cage) na negentien bittere jaren - drie jaar eerder dan zijn opgelegde straf - vrijgelaten uit de gevangenis. Nu hij nog maar kort te leven heeft, zet Frankie alles op alles om het goed te maken met zijn zoon die hij destijds achter heeft moeten laten. Tegelijkertijd wil Frankie wraak nemen op alle leden van zijn oude gang, aangezien zij ervoor hebben gezorgd dat hij onterecht werd opgesloten.

A Score to Settle is een film van regisseur Shawn Ku, bekend van het drama Beautiful Boy uit 2010. Naast Cage bestaat de cast uit Benjamin Bratt, Noah Le Gros, Mohamed Karim, Karolina Wydra en Ian Tracey.

De film, die voorheen nog de titel Old Man droeg, is vanaf 2 augustus te zien in de States. Over een Nederlandse release is (nog) niets bekend.


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair