Eerste trailer 'Don't Let Go' van Blumhouse (Get Out) ziet er niet verkeerd uit!

Eerste trailer 'Don't Let Go' van Blumhouse (Get Out) ziet er niet verkeerd uit!

Een man krijgt een telefoontje van z'n vermoorde nichtje, die belt vanuit het verleden, en samen proberen ze haar dood alsnog te voorkomen.

Don't Let Go is een nieuwe thriller over een man wiens familie slachtoffer wordt van een mysterieuze moord. Vreemd genoeg krijgt hij een telefoontje van een van de slachtoffers, zijn nichtje, die schijnbaar vanuit het verleden belt. Met haar hulp probeert hij het mysterie rondom de moord op te lossen, voordat het wederom plaatsvindt. Check snel de spannende eerste trailer!


De man, rechercheur Jack Radcliff, wordt gespeeld door David Oyelowo (Selma, 2014). Zijn dode nichtje uit het verleden, Ashley genaamd, is een rol van Storm Reid (A Wrinkle in Time, 2018). De rest van de cast bestaat uit Mykelti Williamson, Byron Mann en Shinelle Azoroh.

Don't Let Go, een productie van Blumhouse Productions (Get Out, Halloween), staat op naam van schrijver en regisseur Jacob Estes (Mean Creek, 2004).

De film, die begin dit jaar in première ging tijdens het Sundance Film Festival, draait vanaf 30 augustus in de Verenigde Staten. Over een Nederlandse release is (nog) niets bekend.

NieuwsFilm

meest populair